Rival 600 alınır mı?

MrGrbz00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an Rival 600 kullanmaktayım ama şu an sağ tıkta sorun yaşıyorum. 4 sene oldu kullanmaya başlayalı, fazlasıyla memnundum. Şimdi yeniden aynısından alsam mı yoksa yeni bir mouse mı baksam diye düşünmeye başladım. Ölçü olarak tam elime oturuyor, bu ölçülerde fiyat aralığı ortalama bu civarlarda olan bir öneriniz var mı? Bir tık kararsız kaldım.

Darmoshark M3 olabilir hocam.

Fiyatı fazla geldiyse M.2'de olabilir her şeyleri aynı birkaç farklılık var.

Hocam açıkçası görünüşte güzel duruyor ama ilk defa gördüm şahsen mouse piyasasına hakim olmadığından da olabilir belki. Önerdiğinize göre bilginiz vardır fiyat bakımından da güzelmiş ama kesin olarak önerebilir misiniz yani ilk elden deneyiminiz oldu mu merak ettim açıkçası. ( Ama gerçekten içime sindi )

Forumda çok kez önerildi içiniz rahat olsun.

Aralarında hiçbir fark yok boyut ve tuş fazlalağı var n3'ün. Ona göre alın hocam 450 TL az buz değil.

Son düzenleme:
Cidden teşekkür ederim bu fareye bakarken Darmoshark K8 klavyeyi gördüm birkaç videosuna da baktım hoşuma gitti son olarak bunu sorabilir miyim sizce düşünülebilir mi? @Livo

Cidden teşekkür ederim bu fareye bakarken Darmoshark K8 klavyeyi gördüm birkaç videosuna da baktım hoşuma gitti son olarak bunu sorabilir miyim sizce düşünülebilir mi? @Livo

Bütçe nedir yeni konu açmanız gerek forumda yasak bir de.

Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim yeni bir konu açıp o konu altında tartışırız bu konuyu

Bir şey dicem kauçuk yapışkanı erimesi yaşadınmı ya da tuş çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…