Rival 600 Alınır Mı?

erenn_alp

Decapat
Selamlar, 1 yılı aşkın bir süredir James Donkey 325 kullanmaktayım. 1 yıl 1 ay oldu sanırsam. DPI sorunu ve yazılım sorunu dışında herhangi bir şikayet ettiğim yönü bulunmuyor ancak biriktirdiğim yaklaşık olarak 370 liram vardı. Rival 600 almayı düşündüm ancak 1 senelik mouse değişilir mi diye düşünüp durdum. Her neyse asıl sorumu sorayım 1 senelik James Donkey 325 den Rival 600'e geçiş yapılır mı? Yapmak ne kadar mantıklı? Genelde MOBA (MOBA ağırlıklı) FPS RPG türünde oyunlar oynuyorum. Teşekkürler.

Rival 600, kullandığın maus'tan çok daha aktif ve 12000 DPI.
Yani kısa alanda daha fazla hareket imkanın olur Rival 600 ile.
O kadar para veririm diyorsan alabilirsin değer yani bu maus için.
Oynadığın oyunlara göre isabet olur.

Rival 600'ün sanırım kauçuk erimesi gibi bir sorunu bulunmakta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim her ürünün kullanıma göre kusuru olur,
Kusursuz hiç bir şey olmaz, bir şeyin en iyisi de, en az kusurlu olandır.
Yanlış anlama ama, youtube'da 3 - 5 ergenin lafına bakmayın fazla.
Ona bakarsan yok orası kronik, yok burası kronik sorunlu diyenler var.

Aynen böyle bir şey gördüm bende ama ne kadar soyulabilir ki arctis 3 kullanıyorum aynı zamanda buda soyuluyordu garantiye verdim 0 verdiler yine soyuluyor. Ve bu fiyat segmentinde mouse önerin var mı?
Bende çok fazla şikayet gördüm ancak ben ekipmanlarımın üstüne toz kondurmam.

Üzerine biraz ekleyebilirsen g502 iyidir. Bol düğmeli, 3-4 dpi ayarı. Ağırlık özelleştirilebilir.
İncelemelere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…