K kerimozturk Yoctopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Rival 600 aldım kargoda ama geri yollamayı düşünüyorum internetteki kronik sorunlardan dolayı. Geri yolluyum mu yoksa kullanayım mı? Önereceğiniz mouse da SteelSeries olursa sevinirim.
Rival 600 aldım kargoda ama geri yollamayı düşünüyorum internetteki kronik sorunlardan dolayı. Geri yolluyum mu yoksa kullanayım mı? Önereceğiniz mouse da SteelSeries olursa sevinirim.
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 20 Mart 2023 #2 Bence yollayın. Kronik sorunlarından ziyade eski kafayla dizayn edilmiş bir fare. Ne kadar ağır o kadar iyi mantığı. Daha iyi F/P gelene kadar M600S'den devam.
Bence yollayın. Kronik sorunlarından ziyade eski kafayla dizayn edilmiş bir fare. Ne kadar ağır o kadar iyi mantığı. Daha iyi F/P gelene kadar M600S'den devam.