A AlperenErd Decapat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 8 18 Nisan 2019 #1 Bugün Rival 600 aldım ama RGB ayarlarını yapamıyorum. Sabit renk ve karışık renk olmuyor, sürekli renkler değişiyor.
Bugün Rival 600 aldım ama RGB ayarlarını yapamıyorum. Sabit renk ve karışık renk olmuyor, sürekli renkler değişiyor.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.779 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2019 #2 Apps kısmında uygulama açıksa kapatın.
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 513 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #3 GKD dedi: Apps kısmında uygulama açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapatıyorum ama yinede değişmiyor,kendi kafasına göre takılıyor,mousepadlerde problem yok onların RGB'lerini kontrol edebiliyorum. edit:mouseu işaretleyip seçmek lazımmış,kenardan renkleri seçsenizde işlemiyor,illa uygulanacak alanı seçmeniz lazım,razer,logitechde böyle değildi değişik.. Son düzenleme: 14 Eylül 2022
GKD dedi: Apps kısmında uygulama açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapatıyorum ama yinede değişmiyor,kendi kafasına göre takılıyor,mousepadlerde problem yok onların RGB'lerini kontrol edebiliyorum. edit:mouseu işaretleyip seçmek lazımmış,kenardan renkleri seçsenizde işlemiyor,illa uygulanacak alanı seçmeniz lazım,razer,logitechde böyle değildi değişik..