E emirTRz Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #1 İtopya.com adresinden SteelSeries Rival 600 sipariş ettim, mouse geldi sağ ve sol ses ve hissiyat olarak biraz birbirinden farklılar. Sağ tuşun sesi daha doygun gelirken sol tuşun daha ince geliyor, sebebi nedir kasıtlı olarak yapılan bir şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2018
İtopya.com adresinden SteelSeries Rival 600 sipariş ettim, mouse geldi sağ ve sol ses ve hissiyat olarak biraz birbirinden farklılar. Sağ tuşun sesi daha doygun gelirken sol tuşun daha ince geliyor, sebebi nedir kasıtlı olarak yapılan bir şey mi?
M maresy Decapat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 3 6 Aralık 2018 #2 Ben de aynı modeli kullanıyorum, aynı durum bende de mevcut. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, gayet memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2018
Ben de aynı modeli kullanıyorum, aynı durum bende de mevcut. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, gayet memnunum.
Blgcburak Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2018 #3 Aynısı bende de var. Tek sorun, parmak padleri çok çabuk eriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2018
M maresy Decapat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 3 6 Aralık 2018 #4 Blgcburak dedi: Aynısı bende de var. Tek sorun, parmak padleri çok çabuk eriyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Blgcburak dedi: Aynısı bende de var. Tek sorun, parmak padleri çok çabuk eriyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Blgcburak Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2018 #5 Ama her ne olursa olsun harika bi mouse.
E emirTRz Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #6 Blgcburak dedi: Aynısı bende de var. Tek sorun, parmak padleri çok çabuk eriyor. Genişletmek için tıkla... parmak padlerini değiştiremiyoruz değil mi?
Blgcburak dedi: Aynısı bende de var. Tek sorun, parmak padleri çok çabuk eriyor. Genişletmek için tıkla... parmak padlerini değiştiremiyoruz değil mi?