Rival 600 vs G502

DarkNight_

Kilopat
Arkadaslar daha cok FPS oyunlari oynayacagim birazda MOBA diyebiliriz. En uygun mouse hangisi? Ikisi de asagi yukari elime ayni oturuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 600 öneriririm.

O kadar çok kararsızdın ki şu saatten sonra hangisini alırsan içine sinmeyecek acaba diğerini mi alsaydım diyeceksin. Fazla kararsızlık iyi değil. G502 uzun süre kullanmıştım, bence çok güzel bir fare ancak güncelliğini kaybetti.(HERO modelini saymazsak) Ben tekrar Rival 600 diyorum.

G502 kullanıyorum. Tek eksisi şu orta tuşu döndürmek başlarda biraz zor geliyor, alışmak gerekiyor. Birde ayar yapmak lazım oluyor Windows'un fare ayarından döndürmeyi 7 ye çekiyorum, internette sayfa kaydırırken biraz yavaş kaydırıyor eğer yapmazsam. Bunun dışında bir eksisini görmedim.

Mouse modelden çok bilek rahatlığına göre alınmalıdır. Herhangi bir teknoloji mağazasından deneyip alabilirsiniz.

Yenisi Türkiye'de satışa sunuldu mu, ben göremedim. Yoksa Amazon'dan filan mı alacaksınız.
LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB Ayarlanabilir Gaming Mouse
Yenisi derken bunu kastediyordum, bir yenisi dahami cikti yoksa?Haberim yok o yenisinden o zaman.
Mouse modelden çok bilek rahatlığına göre alınmalıdır. Herhangi bir teknoloji mağazasından deneyip alabilirsiniz.
Dedigim gibi denedim, en rahat g903 oldu acik ara fakat, ustundeki 990 tllik fiyat etiketini gorunce geri cekildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…