Rival 600 VS Gladius II

Kuty

Hectopat
Şu an hali hazırda Rival 300 kullanmaktayım. 4-5 ay oluyor satın alalı ve nedense halen içime sinmiş değil. Uzunluk olarak benim el yapıma uymadığının kanaatine vardım. 300'den önce yaklaşık olarak 2 sene boyunca G300s kullandığım için olsa gerek elim o tür modellere oturuyor ve rahat ediyor. Başlıkta da görüleceği üzere sizce hangisini satın almalıyım? En azından görüldüğü üzere Rival 600 ve Gladius II modelleri Rival 300 kadar uzun değil. Bulunduğum şehirde bizzat gidip mağazadan test etme gibi bir imkan olmadığı için buradan öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Konuyla alakasız olacak ama Rival 600 ve Asus Pugio arasın da kaldım bende. Koskoca Asus ama makro yazılımı nasıl bas çalıştır tekrar bas durdur gibi mi logitech veya SteelSerieste ki gibi? Gönlüm Pugio'dan yana ama makro yazılımını hiç bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buraya 1:30'dan itibaren bakarsak Rival 700' de büyük bir model. En azından şu an elimdeki 300'e yakın. Birebir ölçmedim ama göz kararı öyle. Aksine Rival 600 ve Gladius II yine göz kararı olarak bahsettiğim G300s modeline biraz daha yakın duruyor. Elime tam oturmasından ziyade Pençe Tutuşu diye tabir edilen türden kullanmayı seviyorum o yüzden bu tarz olsun istiyorum. Sensörler olarak Rival 600 biraz daha önde ve 600 birkaç ay önce çıktı daha yeni bir ürün. Ama dediğim gibi teşhir ürünleri olmadığı için Al-İade ile de zaman kaybetmek istemiyorum.

Rival 600 Rival 300 kadar uzun değil ama kısada değil. El yapına uymazsa bundan da memnun kalmayacaksın. Gladius II için daha geniş fakat daha kısa bir model olduğunu söyleyebilirim. Son kararı sen vermelisin

Acaba elinde şu an Rival 600 veya Gladius 2 modellerinden birisini kullanan varsa buraya fotoğrafını bırakırsa çok sevinirim.

Buyur, 3 farklı ürünle boyut karşılaştırması yapmanı kolaylaştırır umarım.

Dosya Ekleri

• P5280088.JPG
    190,5 KB · Görüntüleme: 185
  • P5280091.JPG
    149,9 KB · Görüntüleme: 182
  • P5280093.JPG
    169,7 KB · Görüntüleme: 173
Buyur, 3 farklı ürünle boyut karşılaştırması yapmanı kolaylaştırır umarım.
Çok teşekkür ederim.
Eğer mümkünse Gladius 2 kullanan veya teşhirden elinde fotoğrafı olan varsa onu paylaşabilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…