Bildiğim kadarıyla Rival 650'de kronik sorun var. Bu sorun çözüldü mü? Bir de birkaç yerde bu sorunun Rival 650 değil Rival 600 de olduğu söyleniyor bir doğru mu?
Aktif Rival 600 kullanıcısı olarak, aman diyim. Siz siz olun Rival 600'den uzak durun. Sensörünü sürekli kalibre etmek zorundayım, yoksa çoğu zaman okumuyor. Kauçuklar zaten pert, 101 ile tekrardan yapıştırdım. Tekerlek desen cıyak cıyak cıyaklıyor. Tek güzel tarafı büyük olması.
Hocam benim belli bütçem yok hani sadece kulaklığa 3000TL vereceğim için mouse 1000TL'yi aşmazsa ve kablosuz olursa iyi olur. Kasam solda mouse sağ da olduğu için kablo sıkıntı çıkarıyor.
Aktif Rival 600 kullanıcısı olarak, aman deyim. Siz siz olun Rival 600'den uzak durun. Sensörünü sürekli kalibre etmek zorundayım, yoksa çoğu zaman okumuyor. Kauçuklar zaten pert, 101 ile tekrardan yapıştırdım. Tekerlek desen cıyak cıyak cıyaklıyor. Tek güzel tarafı büyük olması.
Hocam benim belli bütçem yok hani sadece kulaklığa 3000TL vereceğim için mouse 1000TL'yi aşmazsa ve kablosuz olursa iyi olur. Kasam solda mouse sağ da olduğu için kablo sıkıntı çıkarıyor.
Rival 600 kablolu olmasıyla zaten direkt eledigim modellerden.
Hocam 2 mouse da görüntü olarak hoşuma gitmiyor. Aerox hafif olmasıyla çok istemediğim bir mouse, prime ise dediğim gibi tasarımını sevmiyorum.
En ucuz Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!