Rival 650 Wireless mı Corsair Sabre Pro Wireless mı?

Bütçe
2.500

emirrakinn08

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni mouse alacağım 2.5K'ya kadar, kablosuz olsun istiyorum. Bu iki model gözüme çarptı.

SteelSeries alınabilir. Bende Prime Wireless var ve baya memnunum.

SteelSeries alınabilir. Bende Prime Wireless var ve bayağı memnunum.

Yani eski ekipmanlarımı kullanıyorum aşırı dandikler. Kulaklık HyperX onun dışında Full SteelSeries alacak gibi duruyorum teşekkürler öneriniz için.

Yani eski ekipmanlarımı kullanıyorum aşırı dandikler. Kulaklık HyperX onun dışında Full SteelSeries alacak gibi duruyorum teşekkürler öneriniz için.

SS ekosistem kurdum aşırı memnunum tek kalan mouse benim de Wireless Aerox serisi almayı düşünüyorum snow 3.

SS ekosistem kurdum aşırı memnunum tek kalan mouse benim de Wireless Aerox serisi almayı düşünüyorum snow 3.

Bende yeni PC aldım geçen ay ekipman parasını hiç düşünmedim bu kadar pahalı olacağınıda düşünmüyordum bir mouse a 3K vermek açıkçası insana koyuyor. Adam akıllı ekipman alayım desen rahat 10k tutuyor.

Kulaklık Artics 7p* Wireless aldım. Klavye Apex Pro TKL var, mouse eski rivall 110 gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…