Rival 700 vs Rival 600

Riva 710 modeline birde göz at dilersen. Rival 600'den boyut anlamında tam olarak memnun kalmadım ve HyperX Surge satın aldım. Rival 600'ü hala arada bir kullanıyorum ama boyut olarak biraz uzun diyebilirim.
Rival 710 ile Rival 310 serisi arasında ne fark var 310 almayı düşünüyordum da

Rival 710 ile Rival 310 serisi arasında ne fark var 310 almayı düşünüyordum da
Sen 310 ile 600 aradında kalmışsın Ben Rival 700 elime tam oturuyor falan deyince aklındaki model o sandım Rival 710 şuan piyasada bulabileceğin en kapsamlı mouseların başında değiliyor. Fiyat olarak biraz tuşlu o açıdan sena sorun yaratabilir. Farkını yinede merak ediyorsan şöyle açıklayayım, üst yüzeyi çok daha güzel ve keyifli kullanımı ve OLED ekrana sahip ufaktan. Titreşim özelliği falan eklenmiş ne kadar gerekli tartışılır tabii. Sensör olarak Rival 310 ve Rival 600'le aynı ek olarak kablosu çıkabiliyor değiştirmeni veya özelleştirmeni kolaylaştırabilir.

@painkiller bende daha öyle bir sorun yaşanmadı ama gördüğüm kadarıyla kronik.

Fiyatına yeni baktım da biraz fazla tuzlu çıktı galiba 310 alıcam

Mouse alırken dikkat edilmesi gereken şeyler ışıkları, sensörü, şekli vb. şeylerden önce tutuş şeklinize uygunluğu ve elinizin boyutuna göre olup olmadığı olmalı arkadaşlar yokse herkesin öve öve bitiremediği bir çok marka, model de sorun yaşayabilirsiniz. Benim nacizane tavsiyem bu olur. Rival 600 den çok memnunum bu arada umarım uzun dönem de soyulma sorununu yaşamam.

Soyulanlar japonla yapıştırıyormuş sıkıntı olmuyormuş sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…