yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Aralık 2021 #11 MustafaİRen dedi: Hocam, manuel şekilde, görev yöneticisin'den sürekli durdurarak kaldırmayı başardım, fakat bu dosya kaldırılmıyor. Eki Görüntüle 1235515 Genişletmek için tıkla... İşte ondan dolayı güvenli modda deneyin dedim.
MustafaİRen dedi: Hocam, manuel şekilde, görev yöneticisin'den sürekli durdurarak kaldırmayı başardım, fakat bu dosya kaldırılmıyor. Eki Görüntüle 1235515 Genişletmek için tıkla... İşte ondan dolayı güvenli modda deneyin dedim.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #12 yusufcan1636 dedi: İşte ondan dolayı güvenli modda deneyin dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse kurtuldum sonuç olarak, konu çözüldü
yusufcan1636 dedi: İşte ondan dolayı güvenli modda deneyin dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse kurtuldum sonuç olarak, konu çözüldü
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Aralık 2021 #13 MustafaİRen dedi: Neyse kurtuldum sonuç olarak, konu çözüldü Genişletmek için tıkla... Tamam onu silmek için 1kez PC'yi yeniden başlatın sonra deneyin silinmesi gerek kendi kendine açılmazsa.
MustafaİRen dedi: Neyse kurtuldum sonuç olarak, konu çözüldü Genişletmek için tıkla... Tamam onu silmek için 1kez PC'yi yeniden başlatın sonra deneyin silinmesi gerek kendi kendine açılmazsa.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #14 yusufcan1636 dedi: Tamam onu silmek için 1kez PC'yi yeniden başlatın sonra deneyin silinmesi gerek kendi kendine açılmazsa. Genişletmek için tıkla... Zaten açılamaz ki RTSS.exe yok, sildim bitti gitti
yusufcan1636 dedi: Tamam onu silmek için 1kez PC'yi yeniden başlatın sonra deneyin silinmesi gerek kendi kendine açılmazsa. Genişletmek için tıkla... Zaten açılamaz ki RTSS.exe yok, sildim bitti gitti
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Aralık 2021 #15 MustafaİRen dedi: Zaten açılamaz ki RTSS.exe yok, sildim bitti gitti Genişletmek için tıkla... Yok tamamen silmeniz için söyledim.
MustafaİRen dedi: Zaten açılamaz ki RTSS.exe yok, sildim bitti gitti Genişletmek için tıkla... Yok tamamen silmeniz için söyledim.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #16 yusufcan1636 dedi: Yok tamamen silmeniz için söyledim. Genişletmek için tıkla... Program açılmadığı sürece, gerisi umurumda değil, 1 tane dosyası kalmış çok mu?
yusufcan1636 dedi: Yok tamamen silmeniz için söyledim. Genişletmek için tıkla... Program açılmadığı sürece, gerisi umurumda değil, 1 tane dosyası kalmış çok mu?
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Aralık 2021 #17 MustafaİRen dedi: Program açılmadığı sürece, gerisi umurumda değil, 1 tane dosyası kalmış çok mu? Genişletmek için tıkla... Tamam bir şey demedim siz bilirsiniz.
MustafaİRen dedi: Program açılmadığı sürece, gerisi umurumda değil, 1 tane dosyası kalmış çok mu? Genişletmek için tıkla... Tamam bir şey demedim siz bilirsiniz.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #18 yusufcan1636 dedi: Tamam bir şey demedim siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, zaten bende kaba bir şey demedim, öyle anladıysan kusuruma bakma, benim yazış şeklim birazcık kaba İyi akşamlar @yusufcan1636 ve @Teknocuk
yusufcan1636 dedi: Tamam bir şey demedim siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, zaten bende kaba bir şey demedim, öyle anladıysan kusuruma bakma, benim yazış şeklim birazcık kaba İyi akşamlar @yusufcan1636 ve @Teknocuk
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Aralık 2021 #19 MustafaİRen dedi: Hocam, zaten bende kaba bir şey demedim, öyle anladıysan kusuruma bakma, benim yazış şeklim birazcık kaba Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.
MustafaİRen dedi: Hocam, zaten bende kaba bir şey demedim, öyle anladıysan kusuruma bakma, benim yazış şeklim birazcık kaba Genişletmek için tıkla... Sorun yok ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.