Çözüldü RivaTuner Statistics Server Dying Light 2'de çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vorpee

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner'ı açınca otomatik olarak açılan RivaTuner Dying Light oyununda çalışmıyor yani OSD göstermiyor. Sorunun kaynağı nedir?

Çözüm
Bu sorunu oyunu silip tekrar kurarak çözmüştüm. Ya da Afterburner'i silmiştim çok iyi hatırlamıyorum, önce Afterburner'i sil tekrar kur.

Oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama oyunun içindeki ayar ile alakalı olduğunu düşünüyorum mesela oyunda DX12 açıksa oluyordu galiba.

Bu sorunu oyunu silip tekrar kurarak çözmüştüm. Ya da Afterburner'i silmiştim çok iyi hatırlamıyorum, önce Afterburner'i sil tekrar kur.

Evet dediğim gibi onunla alakalıymış.

Arkadaşlar sorunun kısaca çözümü sanırım RivaTuner güncel değil veya henüz DE312X ile çıkan oyunlara destek sağlamıyor o yüzden oyununuzun sürümünü DE312XDEn DE311e çekmeniz gerekiyor bu sayede sorun çözülüyor.

Oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama oyunun içindeki ayar ile alakalı olduğunu düşünüyorum mesela oyunda DX12 açıksa oluyordu galiba.

Evet dediğim gibi onunla alakalıymış.

Arkadaşlar sorunun kısaca çözümü sanırım RivaTuner güncel değil veya henüz DE312X ile çıkan oyunlara destek sağlamıyor o yüzden oyununuzun sürümünü DE312XDEn DE311e çekmeniz gerekiyor bu sayede sorun çözülüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-06_200037828.png
    resim_2023-07-06_200037828.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 37
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı