H Haydaaa #ROK Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 11 16 Nisan 2020 #1 Uzun zamandır çoğu oyunda stutter problemı yaşıyordum. Sözlükte çözümün riva tuner ile FPS sabitleme olduğunu gördüm ve işe yaradı fakat ne yaparsam yapayım RivaTuner'ı Windows ile otomatik olarak başlatamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Uzun zamandır çoğu oyunda stutter problemı yaşıyordum. Sözlükte çözümün riva tuner ile FPS sabitleme olduğunu gördüm ve işe yaradı fakat ne yaparsam yapayım RivaTuner'ı Windows ile otomatik olarak başlatamadım yardımcı olursanız sevinirim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #2 MSI Afterburner yazılımı ile birlikte açılıyor, o programı başlangıç açılır şekilde ayarla. Artı 0 Eksi
KS KS H Haydaaa #ROK Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 11 16 Nisan 2020 #3 MayCrasH dedi: MSI Afterburner yazılımı ile birlikte açılıyor, o programı başlangıç açılır şekilde ayarla. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun MSI Afterburner'da da var o da otomatik olarak başlamıyor. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: MSI Afterburner yazılımı ile birlikte açılıyor, o programı başlangıç açılır şekilde ayarla. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun MSI Afterburner'da da var o da otomatik olarak başlamıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #4 Ayarlarını paylaşır mısın? Artı 0 Eksi