Merhabalar riven mainlemeli miyim? Gangplank mainim normalde ama banlanınca opsiyon az olduğu için 1 tane daha Hero mainlemek istiyorum. Riven de çok animasyon iptali var kafamı karıştırdı. Ayrıca karakteri orta seviye botlarda alıştırma yaparak dereceli atabilir miyim?
Merhabalar riven mainlemeli miyim? Gangplank mainim normalde ama banlanınca opsiyon az olduğu için 1 tane daha Hero mainlemek istiyorum. Riven de çok animasyon iptali var kafamı karıştırdı. Ayrıca karakteri orta seviye botlarda alıştırma yaparak dereceli atabilir miyim?
Alışınca cok basit geliyor o animasyon iptalleri. Oyunun en bozuk karakterlerinden ilk 3 e girer benim gözümde riven. Orta seviye bot yerine normal oyunda antrenman yapın.
Alışınca cok basit geliyor o animasyon iptalleri. Oyunun en bozuk karakterlerinden ilk 3'e girer benim gözümde riven. orta seviye bot yerine normal oyunda antrenman yapın.
İşte takımı taşıyacak vayne gibi şampiyonlardan bence riven. Keza gangplank takımı tek başına sırtlayabiliyor ama sıkılmaya başladım ve banlanınca genellikle feedliyorum.