Rize'de çaya satış kotası getirildi

Bilemiyorum kardeşim, bilemiyorum. Her şeyin fiyatı çok yükseldi, dışarıdan geliyorum. Cebimden 450 lira uçtu, o kadar çok şey de almadım oysaki. Arabaya biraz yakıt aldım, markete girdim bir de başka bir şey yapmadım.

Bende markete girince 50 tl havadan gidiyor, geçen A101'de sen geldin aklıma. Dc'yi bıraktığından beri sana mesaj atmayınca üzülüyorum.

Hocam benim de bursluluğum hemen uçuyor gidiyor.
Demek ki suç o kadar da bende değilmiş.

@XEfe.Bey en basitinden bir ekmek 3 lira 50 kuruş. İki ekmek zaten 7 lira yapıyor, 7 kişilik bir aileye de günlük 10 ekmek gelse 30 lirayı geçiyor.
Ben normal ekmek pek yemem, zeytinyağlı veya mısırlı ekmek daha hoşuma gider. Onlarda son zamlardan sonra 6-7 lira oldu abi.

Verdikleri burs 500-1000 lira aralığındaydı sanırım, tam bilemiyorum. Mevcut ekonomide normal, 2-3 günde uçar.
Bir tane fare aldım. Bir yere 20 lira mı ne attıydım.
Kontör yükledim. Bir de baklava aldıydım.
Tek tük de abur cubur aldım ara sıra. Hemen bitiveriyor.
2000 lira falan burs versinler demiyorum da 30 40 dolar bir şey ediyor.
Hemen eriyor.

Bilemiyorum, bilemiyorum. Her şey çok zorlaştı, hayat aşırı pahalı oldu.
Hocam bu gofretler eskiden 75 kuruş idi. Şuan A101'de 2.75. Ve o 75 kuruş da bizim pahalı marketteydi. Diğer marketlerde daha ucuzdu. Ona bile katlarca zam geldi. Zaten benzin 25 TL. Benim babam diyordu ki" Benzin 10TL olursa araba alacağım." Yani o bile benzinin bu kadar yükseleceğine imkan vermiyordu. Şuan Trendyolda Çaykur 2KG çay, 134,85. Yani gereksiz pahalı. Yaşamak bile lüks olacak böyle giderse. Çoğu kişi zaten karın tokluğuna çalışıyor. Bazılarının elbise almaya bile parası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…