Bütçe
3500

montyxs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ya Apex 9 Mini/Glorius gmmk 2 alıp bir süre sonra modlayacağım ya da RK61 ile beraber keycap, switch, bilek desteği tarzı şeyler alıp sesin tok çıkması için ise tape mod yapacağım. Aslında klavyelerin sadece kasasını kullanacağım. Yani asıl sormak istediğim, klavyelerin kasalarının içindeki kartların fiyatına değer bir kalite farkı var mı? Ona göre birini seçip üzerinde oynayacağım. Bu arada bu klavye benim ana klavyem olmayacak. Güncel olarak Apex Pro kullanıyorum fakat bunu modlayamadığım için modlamalık bir klavye arıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-01 162826.png
    420,9 KB · Görüntüleme: 49
Bütçe var ise ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7. Sesin tok çıkması için sadece tape mod yetmeyecektir etkisi olur ama gerçekten custom yapmak istiyorsanız güzel bir lube kiti almalısınız bence.

Ya da AK680 alıp modlayabilirsiniz hem kasaya fazla para vermemiş olursunuz.

Ekleme: Sanırsam switchler prelubed olarak geliyormuş.

Hocam peki kasaların içindeki kartlar çok etki eder mi algılama hızına?

Hocam peki kasaların içindeki kartlar çok etki eder mi algılama hızına?
İllaki edecektir ama sizin bunu fark etmeniz çok mümkün değil sadece sayılarda görürsünüz. Ayrıca tepkime hızına en çok etki eden faktör switchlerdir. Araştırdığım kadarıyla optical switchler en hızlı tepkimeye sahip switch tipi, sonrasında manyetik switchler geliyor en son ise klasik tarzda switchler var.

Hocam Ajazz bana çok güven vermiyor ya, ayrıca rengi de yokmuş. Başka önerebileceğiniz beyaz kasa/klavye var mıdır Aliexpress dışında.

Hocam Ajazz bana çok güven vermiyor ya, ayrıca rengi de yokmuş. Başka önerebileceğiniz beyaz kasa/klavye var mıdır Aliexpress dışında.
Ajazz yurtdışında yaygın olan güzel bir markadır. AK680 kullanıyorum 6-7 aydır hiçbir değişiklik yapmadım aynı duruyor switchleri vs. gayet sorunsuz ve güzel bir klavye. Renk konusunu da kısa bir zımpara boya işiyle çözebileceğinizi düşünüyorum klavyeyi söktükten sonra plastik kısım tamamen ayrılıyor gönül rahatlığıyla boyayabilirsiniz.

Ekleme: GMK67 amazonda 2k'dan başlıyor vergiler hariç bu yüzden aliexpress bana daha mantıklı geldi.

Gk61 alıp modlamak nasıl olur? Ak680 almaktan çok daha mantıklı bence.

Fotoğrafında 3/5 pin desteklediğini yazmışlar umarım destekliyordur.
AK680'de 3-5 pin destekliyor fakat konu sahibi kasanın rengini beğenmediği için GK61 de güzel seçenek.

Ekleme: Sanırım aralarındaki en büyük fark birinin %60 birinin %65 olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…