ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #31 belirsizz dedi: Ben başka klavyeyi sanmışım pardon, RK61'in sitesinde mevcut yazılımı, harf kullanamama durumlarını bilmiyorum ona bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. ornitorenk dedi: Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. Genişletmek için tıkla... USB wired yazan benimki mi oluyor? Sanmiyorum ama.
belirsizz dedi: Ben başka klavyeyi sanmışım pardon, RK61'in sitesinde mevcut yazılımı, harf kullanamama durumlarını bilmiyorum ona bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. ornitorenk dedi: Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. Genişletmek için tıkla... USB wired yazan benimki mi oluyor? Sanmiyorum ama.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #32 Hangi site bu? Benim attığım konuda Almanca modeli için de var sanırım. USB wired olan model İngilizce olan model.
Hangi site bu? Benim attığım konuda Almanca modeli için de var sanırım. USB wired olan model İngilizce olan model.
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #33 belirsizz dedi: Hangi site bu? Benim attığım konuda Almanca modeli için de var sanırım. USB wired olan model İngilizce olan model. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi. User manualde yaziyor direkt linki. www.rkgaming,com/download/1/
belirsizz dedi: Hangi site bu? Benim attığım konuda Almanca modeli için de var sanırım. USB wired olan model İngilizce olan model. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi. User manualde yaziyor direkt linki. www.rkgaming,com/download/1/
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 255 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #34 ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2279199 Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. USB wired yazan benimki mi oluyor? Sanmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... RK royal kludge官网 Ben buradan universal software'ı indirmiştim çalışmıştı. Kablosuz bağlanırsanız yazılıma erişemiyorsunuz.
ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2279199 Bunlar degil ki benimki, tri mode rgb bendeki olan. Burda yok. USB wired yazan benimki mi oluyor? Sanmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... RK royal kludge官网 Ben buradan universal software'ı indirmiştim çalışmıştı. Kablosuz bağlanırsanız yazılıma erişemiyorsunuz.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #35 Evrensel olan çalışır gibi.
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #36 gthcores dedi: RK royal kludge官网 Ben buradan universal software'ı indirmiştim çalışmıştı. Kablosuz bağlanırsanız yazılıma erişemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gormuyor.
gthcores dedi: RK royal kludge官网 Ben buradan universal software'ı indirmiştim çalışmıştı. Kablosuz bağlanırsanız yazılıma erişemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gormuyor.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 255 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #37 ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2279221 Gormuyor. Genişletmek için tıkla... QMK/VIA versiyonunu indirmiş olabilir misiniz?
ornitorenk dedi: Eki Görüntüle 2279221 Gormuyor. Genişletmek için tıkla... QMK/VIA versiyonunu indirmiş olabilir misiniz?
ornitorenk Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #38 gthcores dedi: QMK/VIA versiyonunu indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olabilirim
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 255 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #39 ornitorenk dedi: Olabilirim Genişletmek için tıkla... Onun hemen sağındaki RK logolu universal software'ı indirirsen çalışacaktır. Ayrıca Windows uygulamanın imzası olmadığı için uyarı verebilir. Tedirginliğe düşmenize gerek yok.
ornitorenk dedi: Olabilirim Genişletmek için tıkla... Onun hemen sağındaki RK logolu universal software'ı indirirsen çalışacaktır. Ayrıca Windows uygulamanın imzası olmadığı için uyarı verebilir. Tedirginliğe düşmenize gerek yok.
rexom_0 Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 176 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i7-11800h RTX 3060 ddr 4 16 GB ram 3200 Mhz LAPTOP Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenim Görevlisi 9 Ağustos 2024 #40 belirsizz dedi: @rexom_0 hocamlar bulmuştu bir konuda, siteden değil kullanıcı Drive linkinden indiriyor olman lazım. O da beni kuşkuya düşürdü. RK61 için: Royal kludge RK61 yazılımı nereden indirilir? bu konu var. Genişletmek için tıkla... O da siteden değil miydi ben mi yanlış hatırlıyordum indire basadım ama hiç.
belirsizz dedi: @rexom_0 hocamlar bulmuştu bir konuda, siteden değil kullanıcı Drive linkinden indiriyor olman lazım. O da beni kuşkuya düşürdü. RK61 için: Royal kludge RK61 yazılımı nereden indirilir? bu konu var. Genişletmek için tıkla... O da siteden değil miydi ben mi yanlış hatırlıyordum indire basadım ama hiç.