Klavyem Gamepower marka su döküldü ve dün akşam bozuldu şimdi de bir klavye buldum çok hoşuma gitti ama güzel mi bilmiyorum. Ama Türkçe klavyesini bulamadim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?
Klavyem Gamepower marka su döküldü ve dün akşam bozuldu şimdi de bir klavye buldum çok hoşuma gitti ama güzel mi bilmiyorum. Amazon.com.tr ama Türkçe klavyesini bulamadim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?
Klavyem Gamepower marka su döküldü ve dün akşam bozuldu şimdi de bir klavye buldum çok hoşuma gitti ama güzel mi bilmiyorum. Amazon.com.tr ama Türkçe klavyesini bulamadim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?
3 senedir klavye bendeydi artik yeni almayi düşünüyordum hazir bozulmuşken Almanca versiyonunu düşünüyordum ama nasıl Türkçe klavye yapacağım bilmiyorum.
Garantiye falan göndermeyin iyi olmuş bozulduğu.
Rk61 alınır. Almanca ingilizce ile aynı. Sadeze Z ve Y tuşlarının yeri zıt. Onuda çıkartıp yerlerini değiştirirsiniz. Kolay yani. Bilgisayardan klavye düzenini Türkçe yapıp kullanacaksınız.
Veya daha ucuza aliexpress'ten z11 alınabilir.
Almanca alma bence.
Artıları
Ü ve Ö tuşu var
Büyük Enter
Eksileri
Küçük shift
Türkçe layoutdaki ö ve ü yerinde değil
O yüzden Eng versiyonunu al.
Nasıl Türkçe kullancam diye soruyorsan
Windowsun Türkçe layout ise
Atıyorum M harfinin yanındaki iki harf ö ve ç oluyor.
Eksisi ise
Küçük enter.
Rk61 alınır. Almanca ingilizce ile aynı. Sadeze Z ve Y tuşlarının yeri zıt. Onuda çıkartıp yerlerini değiştirirsiniz. Kolay yani. Bilgisayardan klavye düzenini Türkçe yapıp kullanacaksınız.
Veya daha ucuza aliexpress'ten z11 alınabilir.
RK61 alınır. Almanca İngilizce ile aynı. Sadeze Z ve Y tuşlarının yeri zıt. Onuda çıkartıp yerlerini değiştirirsiniz. Kolay yani. Bilgisayardan klavye düzenini Türkçe yapıp kullanacaksınız.
Veya daha ucuza AliExpress'ten Z11 alınabilir.