Amazondaki satıcı RoyalKludge olarak gözüküyor. Sorun çıkacağını sanmıyorum fakat garanti veremem. Muhtemelen sorun yaşamazsınız. Eğer sorun yaşarsanız iade edip yenisini isteyebilirsiniz fakat gümrükte sorun yaşar mısınız inanın bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2275974 Eki Görüntüle 2275975
Amazon'daki satıcı Royal Kludge olarak gözüküyor. Sorun çıkacağını sanmıyorum fakat garanti veremem. Muhtemelen sorun yaşamazsınız. Eğer sorun yaşarsanız iade edip yenisini isteyebilirsiniz fakat gümrükte sorun yaşar mısınız inanın bilmiyorum.
Kahverengi olan switchler mi hocam. Pardon dışarıdaydım da yazamadım. En kaliteli switch markası ve Gateron'un diğerlerinde örnek Rampage gibi dandik markalardan farkı nedir?
Kahverengi olan switchler mi hocam. Pardon dışarıdaydım da yazamadım. En kaliteli switch markası ve Gateron'un diğerlerinde örnek Rampage gibi dandik markalardan farkı nedir?
Marka farkı hocam teorik bilgi olarak o kadar bilemem kimse bilemez daha eski bir marka daha sağlam bir marka. Kısacası nam salmış bir marka. Hangi renk bilemiyorum yorumlarda bir Türk arkadaş yazmıştı oradan gördüm. Şöyle söyleyeyim bu bütçede gateron bulmanız oldukça zor ama bu klavye onu sağlıyor zaten bu bütçede tek gateron kullanan RK61 var. Kendi sitesinde RK switch olarak da geçiyor size hangi ürün gelir bilemiyorum ama yinede kaliteli olduğuna inanıyorum dediğim gibi en kötü iade edersiniz. Bütçe artarsa kesinlikle AK820Pro öneririm.
Marka farkı hocam teorik bilgi olarak o kadar bilemem kimse bilemez daha eski bir marka daha sağlam bir marka. Kısacası nam salmış bir marka. Hangi renk bilemiyorum yorumlarda bir Türk arkadaş yazmıştı oradan gördüm. Şöyle söyleyeyim bu bütçede Gateron bulmanız oldukça zor ama bu klavye onu sağlıyor zaten bu bütçede tek Gateron kullanan RK61 var. Kendi sitesinde rk switch olarak da geçiyor size hangi ürün gelir bilemiyorum ama yine de kaliteli olduğuna inanıyorum dediğim gibi en kötü iade edersiniz. Bütçe artarsa kesinlikle AK820PRO öneririm.
Hocam peki bu vergi olayına ne diyorsunuz ne yapmalıyım ne olur para açısından param gider mi veya yeni yasalarla kapıda mı öderim ekstradan herhangi bir şey ödemek istemiyorum ona göre bu akşam alacağım.
Hocam peki bu vergi olayına ne diyorsunuz ne yapmalıyım ne olur para açısından param gider mi veya yeni yasalarla kapıda mı öderim ekstradan herhangi bir şey ödemek istemiyorum ona göre bu akşam alacağım.