RK61 alınır mı?

Thwror

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Klavye bu fakat Almanca versiyonu ne fark eder Almanca olması. Bir de bu klavye hem hot swap olması hem de Bluetooth olması yönünden gözüme girdi. Bluetooth'u kalitelidir sanırım çoğu kişi bu markayı öneriyor ve fiyatı da şu an uygun gözüküyor ne düşünüyorsunuz?

Klavye bu fakat Almanca versiyonu ne fark eder Almanca olması. Bir de bu klavye hem hot swap olması hem de Bluetooth olması yönünden gözüme girdi. Bluetooth'u kalitelidir sanırım çoğu kişi bu markayı öneriyor ve fiyatı da şu an uygun gözüküyor ne düşünüyorsunuz?
Ben aldim ilk klavyem yani cok bilgim yok ama tus hissiyati falan cok guzel rgbsi baya guzel, sadece yaziliminda dun yaptigim degisiklik pcyi kapatip actigimda defaulta donmus sanirim kaydetmiyor hafizasina, ya da ben bir seyi yanlis yaptim.

Ben aldim ilk klavyem yani cok bilgim yok ama tus hissiyati falan cok guzel RGB'si bayağı guzel, sadece yaziliminda dun yaptığım degisiklik PC'yi kapatip actigimda defaulta donmus sanirim kaydetmiyor hafizasina, ya da ben bir seyi yanlış yaptim.

Sipariş ettim hocam cuma geliyor bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı