Başlıkta da yazdığım gibi alınır mı? Normalde bu konunun benzerini açmıştım ama pek cevap gelmediği için yeniden açıyorum.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum içinden dongle çıkar mı?
İngilizce versiyon sadece kablolu ve Huano kullanıyor. Almanca versiyonu hem kablosuz hem de Gateron switch olarak söyleniyor. Kendi sitesinde RK Switch olarak geçiyor fakat Amazondaki yorumlarda bir Türk arkadaş Gateron kullandığını söylemiş.
İngilizce versiyonu o para etmez bence. Onun yerine Almanca olan çok daha iyi alışman gereken büyük Enter ve küçük Shift tuşu. Bakmadan kullanıyorsan zaten sorun yaşamazsın.
İngilizce versiyon sadece kablolu ve Huano kullanıyor. Almanca versiyonu hem kablosuz hem de Gateron switch olarak söyleniyor. Kendi sitesinde rk switch olarak geçiyor fakat Amazon'daki yorumlarda bir Türk arkadaş Gateron kullandığını söylemiş.
İngilizce versiyon sadece kablolu ve Huano kullanıyor. Almanca versiyonu hem kablosuz hem de Gateron switch olarak söyleniyor. Kendi sitesinde rk switch olarak geçiyor fakat Amazon'daki yorumlarda bir Türk arkadaş Gateron kullandığını söylemiş.
İngilizce versiyonu o para etmez bence. Onun yerine Almanca olan çok daha iyi alışman gereken büyük enter ve küçük Shift tuşu. Bakmadan kullanıyorsan zaten sorun yaşamazsın.