Ben şu an leobog graywood v4 kullanıyorum, okey taşı gibi bir sesi var çok memnunum o açıdan. Switch yağlama işine girecek iseniz KTT Kang White gayet leziz bir switch ve aliexpress üzeri neredeyse beleş şu an. Gateron milky yellow klasik bütçe thock switchidir kullanıp da pişman olanı duymadım. Gateron pro v3 de aynı şekilde. JWICK ultimate black da radarıma yeni giren lezzetli switchlerden.
Modlama köpüğünü soruyorsanız o da PE köpük olarak geçer. Elektronik eşya kutularından çıkar genelde, ben geçen bi airfry almıştım onun içinden çıkan köpüğü 3 klavye için kullandım daha yarısından fazlası duruyor. Eğer ki hiç hiç bulamazsanız büyük hırdavatçılarda olur, oralarda da bulamazsanız internet üzerinden alabilirsiniz. Ancak beyaz PE köpük antistatik olmadığından eğer beyaz köpük kullanır iseniz devre kartına değmemesine dikkat edin. Statik yapması sonucu klavyesi çöp olanlar var reddit vesair üzerinde konuşulan. Onun dışında ben akvaryum filtre elyafı kullandım gayet iyi randıman aldım. Yastık elyafı gibi ama ince uzun şilte biçminde olduğundan uygulaması daha kolay.