RK61 klavye alınır mı?

Bütçe
1300-1800
Hocam ben GMK67 ile bi klavye yapmayı düşünüyorum da switch olarak da Gateron Milky Yellow Pro Switch seçtim bir de keycaps seçtim linkleri aşağıya ekliyorum bunlar uyumlu mudur ve tok bir ses istiyorum başka yapmam ve almam gereken bir şey var mıdır?

41.15AU $ 71% OFF|Hot Swappable Mechanical Keyboard Gasket Bluetooth 2.4g Rgb Backlit Gasket Structure Keyboard 3 Mode Customized Keyboard - Mice & Keyboards Accessories - AliExpress GMK 67 997 TL
0.77AU $ 83% OFF|Gateron Milky Pro Switches Milky Yellow Pro Red Linear Pre Lubed Switch SMD RGB Mx Stem Switch for Mechanical Keyboard 5pin POM| | - AliExpress Gateron Milky Yellow Pro 70PCS 494 TL
6.54AU $ 84% OFF|Kbs Keyboard|cherry Mx Keycaps Xda Profile Dye-sublimation Backlit Pbt Key Cap Set PBT Keycaps XDA 400 TL

sizce nasıl? vergilerle toplam 2500tl yapıyor.

Son düzenleme:
Fiyat çok iyi, hepsini indirimde yakalamışsınız galiba. Aynı switch ve benzer keycapler ile gayet tok bir ses alıyorum, sizde de benzer olur büyük ihtimalle, tek fark alüminyum kasa. Bence gayet güzel seçimler, hayırlı olsun.

teşekkürler hocam sipariş veriyorum o zaman

hocam bir şey daha soracağım bu switchleri yağlamam gerekir mi bi de klavyeyi nasıl modlayacagim

Son düzenleme:

hocam bir şey daha soracağım bu switchleri yağlamam gerekir mi bi de klavyeyi nasıl modlayacagim
Hocam ben cevaplayayım, milky yellow prolar fabrika çıkışı yağlı geliyor o yüzden yağlamaya gerek yok. Elbet kendiniz de açıp yağlayabilirsiniz ama, gateron yellow prolar üzerine konuşuyorum, gerek yok diye biliyorum.

Modlamak için ise önerim stab yağlanması holee modlanması ve standart tempest bant mod. ikisini de youtube üzerinden bolca adım adım nasıl yapılır videosuna erişebilirsiniz. GMK için garip deneysel izolasyon modlarına gerek yok diye biliyorum kasa içi fazla fazla dolu geliyor silikon ve köpük ile çünkü. Belki pe switch pad alıp uygulayabilirsiniz. Biraz meşakkatli bir mod ama zor değil, ne kadar boş vaktiniz var ona kalmış. Stab yağlaması için ise Krytox gpl205g0 öneririm, wraith üzeri bir şişe aldım ben ve gayet memnunum. Çok amaçlı bir lube hem switch hem stab yağlanabiiliyor.

Switchleri yağlamaya gerek yok zaten yağlı geliyor. Modlamaya da gerek yok çünkü baya köpük ve film var içinde eğer gmk87 gibiyse, istersen tape mod ve ekstra PE köpük koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…