RemziAkgoz01
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle teşekkür ederim,Benim tereddüt ettiğim nokta sizin attığınız yerdeki RK61 yenilenmiş hâlde olan mı yoksa eski sürüm mü ? Evet aslında mk61 de çok hoşuma gidiyor fakat sadece siyah renk ve blue switch seçeneği mevcutFazla pahalı bulduğunuz yer. Coiled cable yüzündendir belki ama sanmıyorum. Depozitosu çok fazla. Yeni kullanıcı kuponunu da kullanıp buradan alabilirsiniz:
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
Nakliye kısmında da ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz ekstra vergi vs. çıkmaz. Yalnız kablosuz olması zorunlu değilse RK61'i tercih etmenizi önermiyorum. Daha iyileri bulunuyor. Buna bakın:
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
MK61'in %65 boyutundaki versiyonu MK68'de stoklar yarın yenileniyor. Onu alabilirsiniz.Öncelikle teşekkür ederim,Benim tereddüt ettiğim nokta sizin attığınız yerdeki RK61 yenilenmiş hâlde olan mı yoksa eski sürüm mü ? Evet aslında mk61 de çok hoşuma gidiyor fakat sadece siyah renk ve blue switch seçeneği mevcut
Peki bir gamer olarak sizce mk68 mi almalıyım RK61 mi ?MK61'in %65 boyutundaki versiyonu MK68'de stoklar yarın yenileniyor. Onu alabilirsiniz.
GAMAKAY MK68 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 68 Tuşlu 65% Hot Swap Oyun Klavyesi
Yalnızca US$82.99, en iyi GAMAKAY MK68 Gateron Optik Anahtarlı, Puding Tuş Başlıklı, RGB 68 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye %65 Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi. Gateron optik anahtar, puding tuş başlıkları ve RGB aydınlatma özelliklerine sahip bu mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini...tr.banggood.com
Bıraktığım linkteki RK61 yeni sürüm değil sanırsam. Bunun yeni sürüm olması lazım:
Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Yalnızca US$69.40, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye, Mac veya Win için Yazılım içeren 2,4 Ghz Kablosuz veya Bluetooth veya Kablolu 61 Tuşlu RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesidir. Size mükemmel bir oyun deneyimi sağlamak için benzersiz bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve...tr.banggood.com
MK68 almalısınız tabii.Peki bir gamer olarak sizce mk68 mi almalıyım RK61 mi ?
Ben mk61 yellow switch V2 istiyorum Beyaz renkli olan, onu nereden alabilirimMK68 almalısınız tabii.
Şu an stokları bulunmuyor. İlk bıraktığım linkte seçenek olarak var zaten bakarsanız.Ben mk61 yellow switch V2 istiyorum Beyaz renkli olan, onu nereden alabilirim
Peki ne zaman stoklar yenilenir?Şu an stokları bulunmuyor. İlk bıraktığım linkte seçenek olarak var zaten bakarsanız.