Aktif olarak XPG Summoner kullanıyorum, fakat tam boy olduğu için ergonomik değil ve çok büyük. Ben de hem MacBook'umda hem de laptopumda kullanmak için RK 61 Brown aldım. Sizce iyi etmiş miyim? Klavye iyi mi?
Gigabyte 970A-UD3P Anakart,AMD FX 6300 Six-Core İşlemci,XFX Radeon RX 580 GTR XXX OC+ 8GB,24GB RAM,KIOXIA EXCERIA 480GB SATA SSD,WD BLUE 1TB Harddisk,GAMEPOWER Medusa Rainbow 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı,GAMEPOWER Kyojin Oyuncu Faresi,GAMEPOWER EVA 5 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi
Aktif olarak XPG Summoner kullanıyorum, fakat tam boy olduğu için ergonomik değil ve çok büyük. Ben de hem MacBook'umda hem de laptopumda kullanmak için rk 61 brown aldım. Sizce iyi etmiş miyim? Klavye iyi mi?
Klon flan olmalıyız 1 hafta önce aldım XPG Summoner Silver switch kullanıyorum gerek kablodan ve büyüklüğünden bende RK61 aldım umarım beklediğim performansı verir.
Klon flan olmalıyız 1 hafta önce aldım XPG Summoner Silver switch kullanıyorum gerek kablodan ve büyüklüğünden bende RK61 aldım umarım beklediğim performansı verir.