AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 991 Çözümler 4 27 Ağustos 2022 #1 Rk61 sarjını kontrol edebılme şansım var mı? Uygulaması vs bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Nisan 2023 #2 AFAN dedi: RK61 sarjını kontrol edebılme şansım var mı? Uygulaması vs bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız.
AFAN dedi: RK61 sarjını kontrol edebılme şansım var mı? Uygulaması vs bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 991 Çözümler 4 30 Nisan 2023 #3 Anumusss dedi: Nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Sağ alt FN tuşu yeşil yanıp sönmeye başladıgında bilin ki şarjı bitiyor.
Anumusss dedi: Nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Sağ alt FN tuşu yeşil yanıp sönmeye başladıgında bilin ki şarjı bitiyor.
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 AFAN dedi: Sağ alt FN tuşu yeşil yanıp sönmeye başladıgında bilin ki şarjı bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bir sorum olacak. Normalde dongle cihazlarda pil olur ya bu cihazda pil yerine şarj kullanılıyor değil mi? Yani sarjı yokken Dangle'ı kullanamıyoruz.
AFAN dedi: Sağ alt FN tuşu yeşil yanıp sönmeye başladıgında bilin ki şarjı bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bir sorum olacak. Normalde dongle cihazlarda pil olur ya bu cihazda pil yerine şarj kullanılıyor değil mi? Yani sarjı yokken Dangle'ı kullanamıyoruz.