Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 9 Ağustos 2024 #1 N1cht dedi: Z686'ya vereceğim parayı RK61'e veririm. Genişletmek için tıkla... RK61 yurt içi genelde hangi fiyattan satılıyor? Şu an en ucuzu 2000 TL Hepsiburada'da sanırım gördüğüme göre. Bayağı beğendim klavyeyi.
N1cht dedi: Z686'ya vereceğim parayı RK61'e veririm. Genişletmek için tıkla... RK61 yurt içi genelde hangi fiyattan satılıyor? Şu an en ucuzu 2000 TL Hepsiburada'da sanırım gördüğüme göre. Bayağı beğendim klavyeyi.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #2 Aslında var, indirim zamanı alan al satçılardan temin edebilirsiniz klavyeyi. Destie dedi: RK61 yurt içi genelde hangi fiyattan satılıyor? Şu an en ucuzu 2000 TL Hepsiburada'da sanırım gördüğüme göre. Bayağı beğendim klavyeyi. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye satılıyordu yurt dışı olarak.
Aslında var, indirim zamanı alan al satçılardan temin edebilirsiniz klavyeyi. Destie dedi: RK61 yurt içi genelde hangi fiyattan satılıyor? Şu an en ucuzu 2000 TL Hepsiburada'da sanırım gördüğüme göre. Bayağı beğendim klavyeyi. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye satılıyordu yurt dışı olarak.
Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 9 Ağustos 2024 #3 belirsizz dedi: Aslında var, indirim zamanı alan al satçılardan temin edebilirsiniz klavyeyi. 1500 TL'ye satılıyordu yurt dışı olarak. Genişletmek için tıkla... Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer.
belirsizz dedi: Aslında var, indirim zamanı alan al satçılardan temin edebilirsiniz klavyeyi. 1500 TL'ye satılıyordu yurt dışı olarak. Genişletmek için tıkla... Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #4 Destie dedi: Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, aksine artacağını düşünüyorum. Ne için yurt içi istiyorsunuz?
Destie dedi: Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, aksine artacağını düşünüyorum. Ne için yurt içi istiyorsunuz?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 9 Ağustos 2024 #5 Destie dedi: Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer. Genişletmek için tıkla... Sarı sitede vs. hala uygunken alın derim.
Destie dedi: Yurt içi lazım bana maalesef. Takipteyim ürünü. Belki yakında yurt içi uygun fiyata düşer. Genişletmek için tıkla... Sarı sitede vs. hala uygunken alın derim.
Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 9 Ağustos 2024 #6 belirsizz dedi: Sanmıyorum, aksine artacağını düşünüyorum. Ne için yurt içi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürün almaya pek açık değilim. 500 fazla olsun yurt içi olsun. Monarch Leviathan dedi: Sarı sitede vs. hala uygunken alın derim. Genişletmek için tıkla... Ben de onu soruyordum. Genel piyasası yurt içinde 2000 TL mi? Öyleyse almayı düşünürüm.
belirsizz dedi: Sanmıyorum, aksine artacağını düşünüyorum. Ne için yurt içi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürün almaya pek açık değilim. 500 fazla olsun yurt içi olsun. Monarch Leviathan dedi: Sarı sitede vs. hala uygunken alın derim. Genişletmek için tıkla... Ben de onu soruyordum. Genel piyasası yurt içinde 2000 TL mi? Öyleyse almayı düşünürüm.