IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Hangi klavyeyi almamı önerirsiniz? Aradığım özellikler: -Yazılım -RGB -%60 boyut. -Kaliteli switch (Cherry MX, Gateron vs.) Bütçe: Net bütçem 1500 ama okulda aç kalıp 2000TL'ye çıkartabilirim. Daha iyisi varsa önerilere açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Hangi klavyeyi almamı önerirsiniz? Aradığım özellikler: -Yazılım -RGB -%60 boyut. -Kaliteli switch (Cherry MX, Gateron vs.) Bütçe: Net bütçem 1500 ama okulda aç kalıp 2000TL'ye çıkartabilirim. Daha iyisi varsa önerilere açığım.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Mayıs 2024 #2 RK68 o fiyatlara düşüyor alabilirsin .Dierya DK61E stokta yok diye biliyorum. Stokta varsa DK61-E alabilirsin.
RK68 o fiyatlara düşüyor alabilirsin .Dierya DK61E stokta yok diye biliyorum. Stokta varsa DK61-E alabilirsin.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 RK61e ne oluyor hocam benim bildiğin RK61 var. Önereceğim RK61 olur.
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 N1cht dedi: RK61e ne oluyor hocam benim bildiğin RK61 var. Önereceğim RK61 olur. Genişletmek için tıkla... Rk61 normalde dalgınlığıma gelmiş e yazmışım Rk61 mi alayım hocam switchleri nedir abs mi pbt mi
N1cht dedi: RK61e ne oluyor hocam benim bildiğin RK61 var. Önereceğim RK61 olur. Genişletmek için tıkla... Rk61 normalde dalgınlığıma gelmiş e yazmışım Rk61 mi alayım hocam switchleri nedir abs mi pbt mi
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #5 IChaosXT dedi: Rk61 normalde dalgınlığıma gelmiş e yazmışım Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Gateron kullanıyor pbt olması lazım benim bütçemi aşıyor diye kendim çok incelemedim ama forumdaki arkadaşların çok önerdiği bir klavyeydi bütçem çıksaydı bende RK61 alırdım.
IChaosXT dedi: Rk61 normalde dalgınlığıma gelmiş e yazmışım Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Gateron kullanıyor pbt olması lazım benim bütçemi aşıyor diye kendim çok incelemedim ama forumdaki arkadaşların çok önerdiği bir klavyeydi bütçem çıksaydı bende RK61 alırdım.
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #6 Hocam linkini atabilirmisiniz rk61 in Orjinal Linki bu mu? Amazon.com
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #7 IChaosXT dedi: Hocam linkini atabilirmisiniz rk61 in Orjinal Linki bu mu? Amazon.com Genişletmek için tıkla... Kendimi düzelteyim ABS imiş. Ayriyeten bu almanca layout. https://amzn.eu/d/i5Swdd2
IChaosXT dedi: Hocam linkini atabilirmisiniz rk61 in Orjinal Linki bu mu? Amazon.com Genişletmek için tıkla... Kendimi düzelteyim ABS imiş. Ayriyeten bu almanca layout. https://amzn.eu/d/i5Swdd2
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #8 N1cht dedi: Kendimi düzelteyim ABS imiş. Ayriyeten bu almanca layout. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Abs kötü değil bence Hocam benim attığım linkteki ingilizce sanırım benim attığım orjinalse sipariş edeyim
N1cht dedi: Kendimi düzelteyim ABS imiş. Ayriyeten bu almanca layout. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Abs kötü değil bence Hocam benim attığım linkteki ingilizce sanırım benim attığım orjinalse sipariş edeyim
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #9 IChaosXT dedi: Abs kötü değil bence Hocam benim attığım linkteki ingilizce sanırım benim attığım orjinalse sipariş edeyim Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yönlendirmek gibi olmasın benim aklımda Gateron kalmış ama öyle olmayadabilir biraz bakındım bir bilgi bulamadım.
IChaosXT dedi: Abs kötü değil bence Hocam benim attığım linkteki ingilizce sanırım benim attığım orjinalse sipariş edeyim Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yönlendirmek gibi olmasın benim aklımda Gateron kalmış ama öyle olmayadabilir biraz bakındım bir bilgi bulamadım.
IChaosXT Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #10 N1cht dedi: Hocam yanlış yönlendirmek gibi olmasın benim aklımda Gateron kalmış ama öyle olmayadabilir biraz bakındım bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Beni üzmesin yeter bana alırken tereddütteyim ama klavyede güzel gibi
N1cht dedi: Hocam yanlış yönlendirmek gibi olmasın benim aklımda Gateron kalmış ama öyle olmayadabilir biraz bakındım bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Beni üzmesin yeter bana alırken tereddütteyim ama klavyede güzel gibi