RKS 125-S alınır mı?

Qaywia

Hectopat
Arkadaşlar selam, ilk motorum olarak RKS 125-S almayı düşünüyorum. Fakat RKS iyi bir marka mı bilmiyorum motordan anlayan arkadaşlar konuya cevap verirse iyi olur. Benelli 125-S daha pahalı. Benelli'nin daha iyi olduğunu söylerseniz her bakımdan ona yönelmeyi düşünürüm. Eğer pek fazla kalite konusun da vs. farkları yoksa RKS tercih etmek isterim çünkü arada 40-50k arası bir fiyat oynuyor. 125-S tercih etmemin bir sebebi de görünüşünün diğerlerine göre daha iyi olması. Zaten ilk motorum olacak motor kullanmayı tamamen öğrenmek için alacağım ileride model yükseltmek için satmayı düşünüyorum.

RKS - 70-80k
Benelli - 120k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence aradaki farka değmez sonuçta ilk motorun olacak. Ayrıca beneli piyasası pek canlı değil ikinci elde.

Kullanmadım bilmiyorum fakat ikiside Çinli firmalar.Bu yüzden ikisini de önermiyorum.Bu fiyatlara naked olarak NS125 alınabilir önde ABS'si de mevcut.Bir diğer alternatif olarak Raider 125 olabilir.Bana kalırsan taş gibi NS125 ile başlamalısın.Çinli motorlara göre çok daha kalitelidir.Bu iki modelden birini tercih edin.

Bana kalirsa bu kadar paralari vermeyin su motorlara. 125 cancincon da olsa hindistanli da olsa japon da olsa 125'tir. Ha abs avantaji olur evet ama arada çok fazla fiyat farkı var. Ayrica ilk motor olacağı için parça imkani ve masrafı düşük olmalı. Benim görüşüm böyle. Zaten a1 ehliyetle 2-3 sene takilirsin aldigindan itibaren. Sonra yukseltirsin iyi bir motor alirsin.

anladım hocam teşekkürler zaten almadan önce bi gidip bakacağım ineceleyeceğim ona göre satın almayı düşünüyorum. Bir de 250lik alınır mı başlangıç olarak? Alınırsa hangi motor alınmalı? MT25 R25 alınmayacağını tabiki biliyorum başlangıç için ideal hangisidir 250likler de.
Sizin öneriniz nedir hocam?

Naked istiyorsan NS200 bakabilirsin, şahsi önerim Xpulse 200.

Benelli RKS falan bulaşma ikisi de dandik ve piyasası yok.
hocam fiyatı 150k sadece motor için o kadar veremeyebilirim. Benelli alsam üstüne ehliyet kask vs. alsam zaten 150k tutar hepsi birlikte.

hocam fiyatı 150k sadece motor için o kadar veremeyebilirim. Benelli alsam üstüne ehliyet kask vs. alsam zaten 150k tutar hepsi birlikte.
Bahsettiğim motorları 2. el alacaksın güzel dostum.
Hele Xpulse zamanında taksit kampanyasından dolayı herkes aldı, şuan piyasa sıfır motor dolu.
Sarı sitede sıfırlarını 100k bandında bulabilirsin.

Naked olarak NS200-N250 olabilir.İkinci elde N250 120.000 TL ve altına bulabilirsin çok rahat şekilde fakat sarıda o fiyatlara veren nadirdir.NS200 piyasası hakkında bir fikrim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…