T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Merhaba RKS Azure 50 aldım ama biraz yavaş geldi limitör sökmek istiyorum ama bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2023
Merhaba RKS Azure 50 aldım ama biraz yavaş geldi limitör sökmek istiyorum ama bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 25 Ağustos 2023 #2 Taylan saassdhdjdh dedi: Merhaba RKS Azure 50 aldım ama biraz yavaş geldi limitör sökmek istiyorum ama bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genelde akünün bulunduğu yerde soketinin bulunması lazım. Onu söktüğünüzde limitör devre dışı olacaktır.
Taylan saassdhdjdh dedi: Merhaba RKS Azure 50 aldım ama biraz yavaş geldi limitör sökmek istiyorum ama bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Genelde akünün bulunduğu yerde soketinin bulunması lazım. Onu söktüğünüzde limitör devre dışı olacaktır.
T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Peki nasıl birşey biliyormusunuz