RKS easy Pro fabrika çıkışı kaç CC?

Merhaba yaklaşık 5 gün önce Kuba/RKS easy Pro 50CC modelini aldım. Bayi bana ruhsatta 50CC ama hazır çevrilmiş olarak 135CC olarak geldiğini söyledi. Henüz rodaj aşamasındayım ama bana 135CC gibi gelmedi. Servise gitmeden kaç CC olduğunu nasıl anlarım?

Pistonun kellesini sökmen lazım

Fabrika çıkışı öyle geliyor. Rodajda olduğun için tam performansını alamazsın. 135CC ama gerçek 135CC performansı alacağını sanmıyorum. Ama çekişi ve gidişi gayet iyi.

Merhabalar ben de bu motorsikletten almayı düşünüyorum. Satıcı 135cc olduğunu söylüyor. Alınır mı önerir misiniz. 47 bin TL fiyat verdi.

Merhabalar ben de bu motorsikletten almayı düşünüyorum. Satıcı 135cc olduğunu söylüyor. Alınır mı önerir misiniz. 47 bin TL fiyat verdi.

Çok fazla fiyatı var. Fabrika çıkışı 50'lik olarak çıkıyor 135'liğe çevriliyor ama orijinal 135CC olmuyor onu söyleyeyim. Bende de RKS Sniper Pro 110CC olanı mevcut. Eğer hız için almak istiyorsanız hiç bulaşmayın. Ama beni sağa sola götürsün 60'ı geçmem derseniz orası farklı. Ama o fiyat alınır mı? Gerçekten bilmiyorum.

İkinci el almak istemedim açıkçası. Diğer scooter tarzı olanlar da küçük geliyor en azından vitesli olması işime yarar. Şehir içinde kullanacağım 60km hızı geçeceğimi sanmam, hız değil de çekişi benim için yeterli aslında, işe gidip gelirken kullanacağım. Otobüste geçen vakit + para çok yoruyor. Bu motordan küçük 80 cc scooterlara 55 60 bin fiyat verdiler, bu daha mantıklı geldi. 4 yıl önce 30bine araba alıyorduk o ayrı tabi.

O zaman alınabilir. Ama easy Pro Sniper Pro X veya diğer alt modellere kıyasla elektroniği fazla olan bir model. İleride elektronik olarak sıkıntı çıkarabilir gibime geliyor çünkü sonuçta Çinli bir motor. Ama şekli şemali gayet yerinde.

Aldım hocam 5 gün oldu. Baya memnunum. Hız yapmayı sevmem ama deneme amaçlı sakin ve düz bir yolda denedim 85 gördüm bıraktım sonra. Biraz titreme var, 100 km.'de kabaca 2.5 litre gibi bir yakıt yaktı. Vites atma konusunda acemiliğimi atarsam düşer diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun rodajdayken çok zorlamayın eğer sıfırsa. Titreşim hepsinde mevcut.

arkadaşlar motorun gerçcekten 135cc çevrilmiş olarak veriyorlar yalan değil ama yalan olan kısım şöyle. 80cc piston takılıyken dişlisi farklı 135 te farklıdır. bazı kendini akıllı sanan bayiler dişliyi çevirmiyor ayrı satıyorlar parça olarak daha fazla para kazanmak için. dolayısıyla siz 135cc pistona sahipte olsanız motor dişli yetersiz geldiğinden bağırmaktan başka bişey yapmaz. 135cc ve doru dişlisi ile 120 130 ları rahat görürsünüz. bununla alakalı youtubeda videolar var izleyip deneyim sahibi olmadan bu motoru almayın. alırkende bayinin sizi kandırmasına izin vermeyin. parasıyla alıyorsunuz sonuçta. gider başka bayiden alırsınız kendileri bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…