RKS Freccia 150 alınır mı?

FatihAkin

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler,
RKS freccia 150 almayı düşünüyorum. SH39 çanta ve koruma demiri dahil olmak üzere 12 taksitte 118.000 TL'ye almayı planlıyorum. Sizce bu motor alınır mı? Ayrıca kredi kartına taksit imkanı olan başka bir motor öneriniz var mı? Freccia incelemelerini inceledim ve genel olarak olumlu geri dönüşler aldığını gördüm, ancak ailemi de arkamda taşıyacağım, bu yüzden önerileriniz çok değerli. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Hocam pek iyi bir motor değil kronikleri çok fazla ve şasesi tek başına binen kişilerde bile kırılıyor siz bir de 2 kişi binecekseniz kolayla dayanmaz, bütçeyi biraz arttırıp PCX almanızı öneririm taksit imkanları güzel geliyor gözüme.

Bütçem aylık maksimum 10 bin diyebilirim ciddi olarakdan sigorta cart curt uzun iş 2 el motorlara taksti yapan bir yer varsa oradanda alabilirim

Honda tarafında vade farksız12 taksit indirimleri mevcuttu en son onlara bakabilirsiniz RKS vs bakmayın.

Hocam Honda'ya kadar bütçem çıkmıyor 2 el mağadan NK250 buldum 25 binde 115 istiyor sizce alınır mı?

CFMOTO şans işi. Scooter olarak jupiter 125, dash 125'lerde mevcut fakat siz Max'i scooter tarzı bakıyorsunuz sanırım. Biraz daha çıkarsanız PCX125, burgman 125 bakılabilir. SYM ve kymco tarafı da scooterda iyi markalardır fakat modellerini bilmiyorum onlara da bakabilirssiniz.

İşe git gellik çantalı 150 pro modelini aldım. Sürekli hanımla biniyoruz, 5K km oldu bir sıkıntısı yok.
Motor aslında RKS değil Dayang olduğundan gayet başarılı. Tek sorun yedek parça ve servis kalitesizliği. Konfor ve tork olarak Freccia'nın hissiyatı PCX'e göre daha başarılı benim deneyimim.

Hocam o konularda öne geçiyor fakat sağlamlık ve yedek parça konusunda PCX çok önde freccia o kadar sağlam bir motor değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…