Merhaba, yakın zamanda BİM'e RKS MX25 Pro geldi, ben de fırsatı kaçırmayarak aldım. Bu bisikletten genel olarak memnunum hatta gaz pedalı bile aldım ancak değiştirmek istediğim ayarlar var. Mesela kuzenimde de bir tane RKS biisklet var onda pedal çevirdikçe elektrik devreye giriyor ve hızı 30-32'lere çıkıyor. Ancak benim bisiklette tek bir pedal çevirdiğimde bile motor hemen devreye giriyor ve pedal çevirmem sadece motoru çalıştırıyor yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama şöyle deneyeyim. Kuzenimkinde pedal 5 10 kere yapınca yavaştan motor devreye giriyor ve bisiklet giderek hızlanıyor. Ancak benimkinde bir ya da iki kez çevirince motor devreye giriyor ve maksimum hızım 25'i görüyor. Ancak pedala abanmam lazım öyle 26-27'e çıkıyor.
Bisiklet yeni mi çıkmış bilmiyorum ama internette hiçbir kaynak yok, Pro olan modeli için konuşuyorum. Benim panel ayarlarını halletmem lazım yardımcı olabilecek birisi varsa çok teşekkür ederim.
Bulabildiğim Pro olmayan modelinin panel ayarları şöyle,
Bisiklet yeni mi çıkmış bilmiyorum ama internette hiçbir kaynak yok, Pro olan modeli için konuşuyorum. Benim panel ayarlarını halletmem lazım yardımcı olabilecek birisi varsa çok teşekkür ederim.
Bulabildiğim Pro olmayan modelinin panel ayarları şöyle,