RKS newlight alınır mı?

samed2765

Hectopat
Daha fazla  
2.ci el bütçemi zorlayabildiğim şekilde RKS newlight almayı düşünüyorum. Ehliyet sigorta Vs. masraflı olduğu için bütçeme göre olan bir motor var 8000 de motor ama enjeksiyondan karbüratöre geçirdiğini söyledi satıcı. Enjeksiyonda 1 2 kere arıza çıkardığı için karbüratöre parça masrafı ucuz olduğu için geçirdiğini söyledi sizce almam mantıklı olur mu? Bir tamirciye göstereceğim yine fikirlerinizi merak ediyorum teşekkürler.

İkinci el motorların nasıl kullanıldığını bilemezsiniz, sağlıklı bir motor için motoru çalıştırdıktan sonra yağlama ve yağın ısınması içinmin 15 saniye beklemeniz gerekiyor. Ama çoğu kişi çalıştığı anda gaza basıp yola çıkıyor. Bütçeniz yetmiyorsa yapacak bir şey yok elinize ne geliyorsa onu alacaksınız ama RKS gibi Çin motorlarının ömrü çok uzun değil uzun süreli kullanacaksanız elinizde bile kalabilir diye düşünüyorum.

2.ci el bütçemi zorlayabildiğim şekilde RKS newlight almayı düşünüyorum. Ehliyet sigorta Vs. masraflı olduğu için bütçeme göre olan bir motor var 8000 de motor ama enjeksiyondan karbüratöre geçirdiğini söyledi satıcı. Enjeksiyonda 1 2 kere arıza çıkardığı için karbüratöre parça masrafı ucuz olduğu için geçirdiğini söyledi sizce almam mantıklı olur mu? Bir tamirciye göstereceğim yine fikirlerinizi merak ediyorum teşekkürler.

Enjeksiyonludan karbüratore geçirmek nedir yahu :D? Kafayı yemiş insanlar parça masrafından bahsediyor ise Allah bilir neler yaşamıştır o motor. Bütçeniz nedir?

Enjeksiyonludan karbüratore geçirmek nedir yahu :D? Kafayı yemiş insanlar parça masrafından bahsediyor ise Allah bilir neler yaşamıştır o motor. Bütçeniz nedir?
işte evet benimde newlight modeli çok hoşuma gidiyor biraz taktım o modele ama bilemedim 40 binleri görenler var bu motorla kullanıma bağlı bişi tabi ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı