RKS R250 alınır mı?

RKS Grace 202 kullanan bir arkadaşım var. Motordan çok şikayetçi, gerek aksamlarından ses gelmesi olsun, gerek ufak tefek yerlerinde kırılma, çatlama dökülmeler olsun. Motor titreşimi de cabası. Yani açıkçası RKS bir çok motorunda kalite olarak çok düşük seviyelerde. Zaten fiyatından da anlaşılabileceği üzre, ısrarla önerilecek bir motor değil maalesef. Elinizde fena sayılmayacak bir bütçeniz var. İkinci ellerde daha kaliteli motorlar bulabilirsiniz hocam.

İlla ki Yamaha Honda gibi markalara yönelmeyecekseniz en azından Pulsar RS200 düşünebilirsiniz. En azından RKS lerden kat kat daha iyi. Derseniz görünüşü kötü, ki bana sorarsanız bajaj tasarımları kötü :D O zaman bütçe arttırıp üst segmentlere bakmanızı öneririm. RKS tahmin edebileceğinizden çok daha fazla sorun çıkartabilecek bir marka.

Ayrıca illa racing tarzında mı motor arıyorsunuz ? Naked düşünmezmisiniz. Yada scooter.

Yaklaşık 200.000 TL bütçem var, 0 motorum olsun istiyorum bu motoru buldum. Önerir misiniz, nasıldır?

5-6 ay boyunca motor araştırma serüvenimin sonunda Hero X Pulse 200 4V alarak sonlandırdım ve aktif olarak kullanımımda gayet memnunum. Eğer ki racing model takıntınız yoksa bir göz atmanızı öneririm.

RKS Grace 202 kullanan bir arkadaşım var. Motordan çok şikayetçi, gerek aksamlarından ses gelmesi olsun, gerek ufak tefek yerlerinde kırılma, çatlama dökülmeler olsun. Motor titreşimi de cabası. Yani açıkçası RKS birçok motorunda kalite olarak çok düşük seviyelerde. Zaten fiyatından da anlaşılabileceği üzere, ısrarla önerilecek bir motor değil maalesef. Elinizde fena sayılmayacak bir bütçeniz var. İkinci ellerde daha kaliteli motorlar bulabilirsiniz hocam.

İllaki Yamaha Honda gibi markalara yönelmeyecekseniz en azından Pulsar RS200 düşünebilirsiniz. En azından RKS'lerden kat kat daha iyi. Derseniz görünüşü kötü, ki bana sorarsanız Bajaj tasarımları kötü :D O zaman bütçe arttırıp üst segmentlere bakmanızı öneririm. RKS tahmin edebileceğinizden çok daha fazla sorun çıkartabilecek bir marka.

Ayrıca illa racing tarzında mı motor arıyorsunuz? Naked düşünmez misiniz? Ya da scooter.

Gerçekten icime sinecek bir naked ya da racing bakıyorum

5-6 ay boyunca motor araştırma serüvenimin sonunda Hero X Pulse 200 4V alarak sonlandırdım ve aktif olarak kullanımımda gayet memnunum. Eğer ki racing model takıntınız yoksa bir göz atmanızı öneririm.
Yok kral ya begenmedim :) genellikle sehiricinde kullancagim nadiren 3-4 saatlik yola gidecegim bi motor almak istiyorum

Gerçekten icime sinecek bir naked ya da racing bakıyorum

Yok kral ya begenmedim :) genellikle sehiricinde kullancagim nadiren 3-4 saatlik yola gidecegim bi motor almak istiyorum
Şahsen hocam ben biraz eski kafalardanım :D Yeni modeller bana cazip gelmiyor ve çok pahalı. Bana sorarsan halen daha 2017/18 model ABS li MT-25 ler kusursuz makineler. 25-30 bin km de motorları 180/200 bandında bulabilirsiniz. Temiz bulursanız kaçırmayın derim. 250 CC olarak baktığımızda Türkiye şartlarında en iyisi MT serisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı