RKS reale 125X vs Honda Dio

Alper3737

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. RKS Reale 125 ve Honda Dio arasında kaldım. İkisi de taksitli; Honda faizli, RKS faizsiz diyor. RKS 106k, Honda 110k. Teknik özellik olarak RKS'nin iki katı ama servis, dayanıklılık ve yedek parça da önemli. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir örnek vereyim sen karar ver,

Bende, hem Suzuki burgman, hem de PCX var.

PCX 2019 model ve ağır hasarlı, 20 bin km de aldım,
Şu an motorum 141 bin km ye geldi ve günde 12 saat kuryelik yapıyorum, günde 80 kere falan marş alıyor motor düşün daha fazla da olabilir.
Motorum şu an 141 bin km ye geldi ve bir kez olsun çalışmamazlık yapmadı. Ve motor yemedi.
Bu tamamen malzeme kalitesi ve Honda tabii ki,

Hocam çok haklısınız ama reale qjmotor tarafından yapıldı oda cinin en büyük 2. Motor üreticisi kaliteli diye düşünüyorum

Hocam çok haklısınız ama reale qjmotor tarafından yapıldı oda cinin en büyük 2. Motor üreticisi kaliteli diye düşünüyorum

Blog kısmını yapmışlardır sadece.
Elektrik aksamı, vs. gibi şeylere karışmıyorlar.

Reis almışken güzel görünen bir motor almak istiyorum gençlik haliyle bilirsin ama bir tarafımda sağlam olsun emin olsun diyorum valla anlamadım blok kısmı motoru uzun süre götürürmü pcx ile aynı olduğu icin

Buna kesinlikle katılıyorum. İkinci el japon, sıfır çinden daha sorunsuzdur.

Galiba dio alicam ama gözlerim realedeki karizmayı arayacak sagolun düşünceleriniz icin
Çin gösterişli ve özelliği boldur ama japon sorunsuzdur. Önemli olan sorun çıkartmaması. Motordaki özelliklerin tamamı hava atmak için. Sürüş yaparken hemen hemen hiç birini kullanmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…