RKS RK125-S vs TVS Raider 125

rodya1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, öncelikle söylemem gereken şeylerden bahsedeyim, yeni ehliyet alacağım ve ilk defa motor süreceğim başlangıç motoru olacak hangisi daha iyidir? Bilemedim.
Voge R125 düşünüyorum ama bütçeyi aşıyor 2. el düşünüyorum hangisi daha iyidir? Ya da başka bir motor tavsiye edebilirsiniz boy ve kilomu yazıyorum yardımcı olması için teşekkürler.
Boy: 186
Kilo: 73

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Kaç yaşındasın ? Hangi sınıf ehliyet alacaksın ? Bütçen nedir ? Bunları da belirt lütfen. Eğer sorun ise sadece bu iki model arasında seçim yapmak ise gözüm kapalı tvs raider 125 derim. Çin malına bulaşma pişman olursun.

@EmirhanTr82 @Optimum Pride voge R125 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Asla öyle pazara yeni girmiş markalara bulaşma. Marka iki gün sonra pazardan çekilecekmi devam edecekmi bilemeyiz. Bir resmi distribütörleri dahi yok onların. İki gün sonra marka pazardan çekildi diyelim ne parçasını ne servisini bulabilirsin satmaya kalksan satamazsın da. Hurdaya atarsın. Bunların örneklerini çok gördük çin malı markalarda.

Kaç yaşındasın? Hangi sınıf ehliyet alacaksın? Bütçen nedir? Bunları da belirt lütfen. Eğer sorun ise sadece bu iki model arasında seçim yapmak ise gözüm kapalı TVS Raider 125 derim. Çin malına bulaşma pişman olursun.

Asla öyle pazara yeni girmiş markalara bulaşma. Marka iki gün sonra pazardan çekilecek mi devam edecek mi bilemeyiz. Bir resmi distribütörleri dahi yok onların. İki gün sonra marka pazardan çekildi diyelim ne parçasını ne servisini bulabilirsin satmaya kalksan satamazsın da. Hurdaya atarsın. Bunların örneklerini çok gördük Çin malı markalarda.

Yaşım 17 alacağım ehliyet A1 maksimum bütçem 100k Çin motorları hakkında korkunç şeyler duydum ama voge hoşuma gitti ve servis açısından evimin dibinde 3 tane yetkili servis ve satıcısı var. TVS Raider 125 kampana olması biraz korkutuyor değil sonuçta ilk motorum olacak.

Yaşım 17 alacağım ehliyet A1 maksimum bütçem 100k Çin motorları hakkında korkunç şeyler duydum ama voge hoşuma gitti ve servis açısından evimin dibinde 3 tane yetkili servis ve satıcısı var. TVS Raider 125 kampana olması biraz korkutuyor değil sonuçta ilk motorum olacak.
Kampana olması seni korkutmasın o saydığın çin çon motorların diski var da o diskin materyali ne kaliperi nasıl içindeki balatalar nasıl hepsi meçhul. Ayrıca Motosiklette arka fren kullanımı %30 dur sadece virajlarda motor yatıkken hız azaltmak için ve ön frenin gücünün yetmediği durumlarda destek olarak kullanılır. Onun dışında yavaşlarken olsun durarken olsun trafikte hep ön fren kullanılır. Ayrıca zaten 125cc bir motor için yeterli motor zaten ne kadar gidiyor ki gittiği kadar tutar. O yüzden aklında soru işareti kalmasın. Voge dediğin marka 1 yıl öncesine kadar yoktu bile 1 sene sonra olacakmı belli değil piyasadan çekildi diyelim bunun örneklerini çin malı markalarda çok gördük. Piyasadan çekildi diyelim parçası servisi hiçbir şeyi kalmayacak satmaya kalksan satamayacaksın da hurdaya götürüp atacaksın. Tvs ise 100 yıldır motorlu araç üreten bir marka. Tvs raider öneriyorum pişman olmazsın bana da gelir burada teşekkür edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı