RKS RK125s vs Mondial Drift L

lordeexxx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iki motor arasında kaldım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım sizce hangisini almalıyım? Bütçe 65-70k.

Merhaba iki motor arasında kaldım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım sizce hangisini almalıyım? Bütçe 65-70k.

Drift L en azından 2. eli hızlı parçası dolu olan bir motor. Bir de RKS Benelli'ni daha ucuz hali olduğu için 16 yaş arkadaşlardan Benelli çakması diye dalga geçilme ihtimaliniz var istesenizde istemesenizde biraz can sıkar bu durum ama aslında ikisinin de her şeyi aynı neyse görünüş olarak da Drift L biraz daha iyi bence RKS'den.

O dediğiniz dalga geçme durumu felan benim için önemli değil benim derdim motorun düzgün sürülmesi ve uzun yıllar götürmesi.

O dediğiniz dalga geçme durumu falan benim için önemli değil benim derdim motorun düzgün sürülmesi ve uzun yıllar götürmesi.

Çin malından onları bekleme 100 km de bile sıkıntı çıkarabilir uzun yıllar istiyorsan eski kasa ybr falan bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…