Rks Rs3 Pro X alınır mı?

Ne yaptın reis aldın mı?

Ben 2 gündür kullanıyorum böyle bir şey yok. İnanılmaz rahat bir alet.

Merhaba hocam hangisini aldınız. Bende almayı düşünüyorum sıfır mı aldınız nereden ne kadara aldınız bilgi verir misiniz 2. el RKS MX30 almayı düşünüyorum 20000TL bende zayıfım iyi mi sizce. RS3X Pro da var 2.el temiz 20bine.

Son düzenleme:
Ne yaptın reis aldın mı?

Ben 2 gündür kullanıyorum böyle bir şey yok. İnanılmaz rahat bir alet.

Hocam şaka gibi ama gelmedi benim şehre galiba sıkıntı oldu göndermediler hiçbir yere pazartesi gelirse gelir dediler bekledim yine gelmeyince kaldım oyle.

Merhaba hocam hangisini aldınız. Bende almayı düşünüyorum sıfır mı aldınız nereden ne kadara aldınız bilgi verir misiniz 2. el RKS MX30 almayı düşünüyorum 20000TL bende zayıfım iyi mi sizce. RS3X Pro da var 2.el temiz 20bine.
Dostum bu elektrikli bisiklet işlerine girdikten sonra birçok şey öğrendim. Aldığım bisiklet 250 watt diye geçiyomuş ve bir hayli güçsüz bir motora sahip. AFM E-Bike adında İstanbul merkezli hatta Youtubeda @bilgibankasi adıyla videolar yayınlayan bir oluşum var. Orada bu 250 watt bisikletlere ek motorlar takıyolar. 250 watt bisiklet 1000 watt 1500 watt 2000 wat olabiliyor.

Eğer seninde bir bisiklet alma planın varsa benim tavsiyem güçlü bir şey al. Ki yokuşları rahat çıkabilesin, güçlü bir makinen olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı