RKS RZ125 alınır mı?

WasTheBankai

Centipat
Daha fazla  
Selamlar geçen hafta A1 ehliyet aldım. Başlangıç motoru olarak ne alacağımı düşünüyorum. Ben de RKS'nin bu modeline denk geldim ama YouTube'da falan inceleme videosu hiç yok. Ben de tereddüt ettim. Sizce alınır mı?

RKS alma. Adana'da bir adam motoru yaktı geçen gün.
Motor RKS nin değil zaten Zontesin RKS sadece Türkiye ye getirip logo bastırıyor. Yurt dışında satılan bir motor zt125u diye geçiyor. 1800 KM yaptım motoru hiçbir sorunu ve kroniği yok gidişi top speedi falan harika seside 250 lik gibi çıkıyor. Bilip bilmeden yorum yapmayalım alacak arkadaş gönül rahatlığıyla alabilir.

Motor RKS'nin değil zaten zontesin RKS sadece Türkiye'ye getirip logo bastırıyor. Yurt dışında satılan bir motor ZT125u diye geçiyor. 1800 km yaptım motoru hiçbir sorunu ve kroniği yok gidişi top Speed'i falan harika sesi de 250'lik gibi çıkıyor. Bilip bilmeden yorum yapmayalım alacak arkadaş gönül rahatlığıyla alabilir.

Hocam memnun olmadığın herhangi bir özelliği var mı?

Motor RKS'nin değil zaten zontesin RKS sadece Türkiye'ye getirip logo bastırıyor. Yurt dışında satılan bir motor ZT125u diye geçiyor. 1800 km yaptım motoru hiçbir sorunu ve kroniği yok gidişi top Speed'i falan harika sesi de 250'lik gibi çıkıyor. Bilip bilmeden yorum yapmayalım alacak arkadaş gönül rahatlığıyla alabilir.

@"PHANTOM" bir de hocam sizce Pulsar ns 125 mi RKS RZ125mi tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
Hocam memnun olmadığın herhangi bir özelliği var mı?
Hocam sadece arkanıza artçı alırsanız biraz dar olduğu için bir de tutunacak yeri olmadığı için artçı biraz rahatsız olabiliyor onun dışında on numara makina benim de ilk motorum senin gibi tereddütdeydim motoru alalı 1 sene civarı oluyor hiç düşurmedim motoru sürüşü vesaire çok kolay rahat.
@"PHANTOM" bir de hocam sizce Pulsar ns 125 mi RKS RZ125mi tercih etmeliyim.
Rz125 alın hocam torku ve motor gücü rz nin daha fazla bence görünüş olarak da daha güzel ns125 den. Ns125 ile kapıştım açık ara farkla alıyor rz. Bir de motoru alırsan arka dişli küçültmeni öneririm top speed baya artar arka dişlisi büyük çünkü motorun.

Hocam sadece arkanıza artçı alırsanız biraz dar olduğu için bir de tutunacak yeri olmadığı için artçı biraz rahatsız olabiliyor onun dışında on numara makine benim de ilk motorum senin gibi tereddütdeydim motoru alalı 1 sene civarı oluyor hiç düşurmedim motoru sürüşü vesaire çok kolay rahat.

RZ125 alın hocam torku ve motor gücü rznin daha fazla bence görünüş olarak da daha güzel NS125'ten. NS125 ile kapıştım açık ara farkla alıyor rz. Bir de motoru alırsan arka dişli küçültmeni öneririm top Speed bayağı artar arka dişlisi büyük çünkü motorun.

@"PHANTOM" hocam yedek parça sıkıntısı çektin mi hiç? Birde bu motorun rz s modelimi yoksa rz X i mi kullanıyosun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı