RKS Sniper 50 Pro vs Mondial Snappy XI 100 CC

Hocam gir Facebook'a, gir WhatsApp gruplarına, herkes krank sorunundan bahsediyor, Sniper motorlarda bariz bir krank sorunu var, Ege'de ise böyle bir sorun yok. 4000km tecrübem oldu, ve hiçbir mekanik sıkıntı yaşamadım. Krankları ve motorları farklı iki motorun.

Motor aksamları birbirinden farklı en bariz olay, egelerin 110CC, Sniper modellerinin ise 135CC olması.

Hocam kimse isteyerek Çin motoru almıyor ki, 30 bin TL'ye hangi Japon var, en ucuz Japonlar 50-60'lardan başlıyor ki, onlar da masraflı bayağı.

Sniper serileri kendi aralarında CC farkı var. Sniper Pro 110CC, Pro X modelleri 135CC yükseltilebiliyor. Yükseltilirken krankıda ona uygun değişilirse sıkıntı olmuyor. Şu an Pro versiyonu kullanıyorum ve 9000km oldu krankında herhangi srounu yok. Ha ilerleyen zamanlarda olursa yapacak bir şey yok.

Sniper serileri kendi aralarında CC farkı var. Sniper Pro 110CC, Pro X modelleri 135CC yükseltilebiliyor. Yükseltilirken krankıda ona uygun değişilirse sıkıntı olmuyor. Şu an Pro versiyonu kullanıyorum ve 9000km oldu krankında herhangi srounu yok. Ha ilerleyen zamanlarda olursa yapacak bir şey yok.
Pardon düz Prolar, Ege motorlu ben X olanı kast ediyorsunuz sandım. Genelde X olan biraz daha yaygın olduğu için.

Hocam gir Facebook'a, gir Whatsapp gruplarına, herkes krank sorunundan bahsediyor, Sniper motorlarda bariz bir krank sorunu var, Ege'de ise böyle bir sorun yok. 4000KM tecrübem oldu, ve hiç bir mekanik sıkıntı yaşamadım. Krankları ve motorları farklı iki motorun.

Motor aksamları birbirinden farklı en bariz olay, Egelerin 110CC, Sniper modellerinin ise 135CC olması.

Hocam kimse isteyerek Çin motoru almıyor ki, 30 Bin TL'ye hangi japon var, en ucuz japonlar 50-60'lardan başlıyor ki, onlar da masraflı baya.
Sym ve kymco bak sym orbit veya kymco agility.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı