schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 422 Çözümler 1 16 Eylül 2024 #1 Evden okula, okuldan eve gitmek için satın almayı düşünüyorum fiyatını değer mi? RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antr - PttAVM RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antrasit gri antrasit gri - 2025 www.pttavm.com Up Alınabilir mi? Son düzenleme: 16 Eylül 2024
Evden okula, okuldan eve gitmek için satın almayı düşünüyorum fiyatını değer mi? RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antr - PttAVM RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antrasit gri antrasit gri - 2025 www.pttavm.com Up Alınabilir mi?
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 6 Ağustos 2025 #2 m schnitt dedi: Evden okula, okuldan eve gitmek için satın almayı düşünüyorum fiyatını değer mi? RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antr - PttAVM RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antrasit gri antrasit gri - 2025 www.pttavm.com Up Alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... merhaba ürünü aldınız mı ? aldıysanız memnun musunuz yada hangi cihazı aldınız ?
m schnitt dedi: Evden okula, okuldan eve gitmek için satın almayı düşünüyorum fiyatını değer mi? RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antr - PttAVM RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet antrasit gri antrasit gri - 2025 www.pttavm.com Up Alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... merhaba ürünü aldınız mı ? aldıysanız memnun musunuz yada hangi cihazı aldınız ?
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.091 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2025 #3 TersDönenGaplumbağa dedi: m merhaba ürünü aldınız mı ? aldıysanız memnun musunuz yada hangi cihazı aldınız ? Genişletmek için tıkla... Alinir. 3 yildir kullaniyorum farkli bir modeli. Al gec bu fiyatta cok arada kalinacak mdel yok. Hepsi ayni. OLA ve RKS'nin bir kac modeli disinda hepsi kopya.
TersDönenGaplumbağa dedi: m merhaba ürünü aldınız mı ? aldıysanız memnun musunuz yada hangi cihazı aldınız ? Genişletmek için tıkla... Alinir. 3 yildir kullaniyorum farkli bir modeli. Al gec bu fiyatta cok arada kalinacak mdel yok. Hepsi ayni. OLA ve RKS'nin bir kac modeli disinda hepsi kopya.