Arkadaşlar yazım biraz uzun olabilir, okursanız sevinirim (mağdurum) birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'dan bana bilgisayar toplandı. Bir de monitör alındı, monitör de bayağı pahalı bir monitör. Marka Rampage, model RM-236. bu monitörde FreeSync ve G-Sync özelliği var. Lanet olsun, kanser oldum, bugün bütün gecemi bunu düzeltmeye çalışmakla geçirdim. Şimdi durum şu; ben LoL oynuyorum ve biliyorsunuz ki rekabetçi oyunlarda G-Sync, FreeSync ve V-Sync kullanılmıyor, input lag dolayısıyla. Ben bu lanet özelliği bir türlü kapatamıyorum arkadaş. FPS sabitliyor(V-Sync NVIDIA Denetim Masası dahil her yerde kapalı) arada kalkıyor bu sabitleme, ben de çözemedim, fakat kalksa dahi yırtılma engellenmeye devam ediyor. Yani ister sabit olsun ister olmasın G-Sync aktif ve bu da input lag yapıyor fakat nasıl aktif onu da anlamış değilim. Ekran kartım GT 730. NVIDIA denetim masasında G-Sync hakkında bir seçenek yok. GT-730 ile G-Sync özelliği kullanılamıyormuş, yani anladığım kadarıyla desteklemiyormuş bu ekran kartı G-Sync teknolojisini fakat ben gözlerimle görüyorum ki G-Sync aktif
. Hayır, kapatamıyorum da arkadaş, delireceğim ya. Monitörde FreeSync, G-Sync özelliği var ve bu hiçbir yerden kapatılmıyor, kapatılamıyor. OSD menüsünde bir FreeSync gözüküyor, onun da üstüne gelemiyorum
G-Sync seçeneği yok OSD menüsünde fakat G-Sync özelliği mevcut (monitörün kutusunda yazıyor). Ne yapacağım ben? Yardımcı olmanız dileğiyle.