RM-236 monitörde G-Sync kapatılmıyor

ShadowFightterr1

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazım biraz uzun olabilir, okursanız sevinirim (mağdurum) birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'dan bana bilgisayar toplandı. Bir de monitör alındı, monitör de bayağı pahalı bir monitör. Marka Rampage, model RM-236. bu monitörde FreeSync ve G-Sync özelliği var. Lanet olsun, kanser oldum, bugün bütün gecemi bunu düzeltmeye çalışmakla geçirdim. Şimdi durum şu; ben LoL oynuyorum ve biliyorsunuz ki rekabetçi oyunlarda G-Sync, FreeSync ve V-Sync kullanılmıyor, input lag dolayısıyla. Ben bu lanet özelliği bir türlü kapatamıyorum arkadaş. FPS sabitliyor(V-Sync NVIDIA Denetim Masası dahil her yerde kapalı) arada kalkıyor bu sabitleme, ben de çözemedim, fakat kalksa dahi yırtılma engellenmeye devam ediyor. Yani ister sabit olsun ister olmasın G-Sync aktif ve bu da input lag yapıyor fakat nasıl aktif onu da anlamış değilim. Ekran kartım GT 730. NVIDIA denetim masasında G-Sync hakkında bir seçenek yok. GT-730 ile G-Sync özelliği kullanılamıyormuş, yani anladığım kadarıyla desteklemiyormuş bu ekran kartı G-Sync teknolojisini fakat ben gözlerimle görüyorum ki G-Sync aktif . Hayır, kapatamıyorum da arkadaş, delireceğim ya. Monitörde FreeSync, G-Sync özelliği var ve bu hiçbir yerden kapatılmıyor, kapatılamıyor. OSD menüsünde bir FreeSync gözüküyor, onun da üstüne gelemiyorum G-Sync seçeneği yok OSD menüsünde fakat G-Sync özelliği mevcut (monitörün kutusunda yazıyor). Ne yapacağım ben? Yardımcı olmanız dileğiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…