RM750 daha iyi ama o fiyata daha iyi PSU'lar var, stok gelince GF1 veya XPG Core Reactor alınabilir. Onun dışında o bütçeye en iyisi RM750 sanırım. @RPM
Amazon germany üzerinde 1000 TL idi RM850 olanı ise 1250 gibiydi yanlış görmediysem ama stoklarda yok şu an. Şimdilik stokta CX750M ise 900 TL civarları.
Amazon germany üzerinde 1000 TL idi RM850 olanı ise 1250 gibiydi yanlış görmediysem ama stoklarda yok şu an. Şimdilik stokta CX750M ise 900 TL civarları.
Bunu takip ediyorum aslında listemde var beyazı 1100 TL'ye kadar düştü ancak alma fırsatım olmadı bekleyeceğiz.
Ekstra eklemek istediğim bir durum var. Normalde başlığı sistem toplama yapacaktım ama vazgeçtim önce PSU sorayım dedim hazır burada iken yazıları buraya aktarayım.
Kasa topluyorum kendime güzel bir liste oluşturdum. Yapacağım iş mimari projeler hem de oyun amaçlı olduğundan aşağıda listede belirtilen şeklinde sistem toplamayı düşünüyorum. Tarihlerini belirtmiş olduklarım ürünleri aldığım tarih.
Diğer parçaları henüz satın almadım o yüzden sizlere danışmak istedim. Her türlü öneri tavsiye ve eleştiriye açık şeklinde yorumlarınızı bekliyorum. En altta toplam tutar yazıyor ekran kartı hariç olarak. Malum piyasada ekran kartı stoğu yaşanıyor onlardan bir mağdurda benim normalde stokta ekran kartı olsa öncelikli olarak onu alacaktım ama kısmet olmadı ve bende sizinle bu alacağım bileşenleri paylaşmayı düşündüm umarım işinize yarar.
Tarih
Kategori
Açıklama
Notlar
Ödeme Şekli
Tutar
Soğutma(CPU)
CORSAIR CW-9060043-WW ICUE H100I RGB PRO XT 240 MM SIVI ISLEMCI SOGUTUCU