RM850X Corsair ile 5070 Ti MSI Vanguard nasıl çalışacak?

MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ GOLD POWER SUPPLY​

Şu marka psu alsam. 2x12 600 watt yazıyor. Bunu nereye takıyor olacağım? Yeni nesil güç kaynağı mı oluyor bu? Bir kablo yetecek mi? Kendininkini de satarım. Ne dersiniz?

Son düzenleme:

Hayır hayır sakın hele ki öyle saçma bir hata yapmayın. RM850X çok daha kaliteli bir PSU A850GL'den. Onda da zaten 12+2 600W gen5 kablosu olması lazım. Söylediğiniz modelin doğru olduğuna emin misiniz?

2022 de almışım. Model tam olarak bu.

CORSAIR RMe Serisi RM850e 850 Watt 80+ Gold Tam Modular Güç Kaynağı EU Versiyon (CP-9020296-EU)​

Şunu da amazonda buldum. Yeni model sanırım. Kafam karıştı biraz. Sistem steel nomad (3dmark) testini sorunsuz tamamladı. Skor da iyi geldi.7000 gibi. Kafam karıştı biraz. Desteğin için çok teşekkürler. Napmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Tamamdır hocam şimdi olay ortaya çıktı. Ben sabahtan beri yanlış modele bakıyormuşum. Elindeki modelde evet çift kablo üzerinden 4 çıkış var. Gen5 kullanmak istemiyorsan değiştirme derim. Kaliteli bir PSU çünkü. RM850E daha düşük bir PSU.

Gen5 dönüştürücü kullanmadan kartı takabilmek anlamına geliyor sanırım. Şu an çalışıyor kart sorunsuz. Ama risk de almak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Değiştirmemi önerirsenizde tavsiye edeceğiniz modele bakabilirim.

Riske girmezsiniz. Kart bu şekilde de sorunsuz çalışır. Sadece biraz kablo karmaşası oluşur. Ama illaki değiştireceğim diyorsanız bütçeniz ne kadar?

10 bine kadar olur sanırım. Elimdekini de satarsam biraz daha yukarı çıkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…