C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 10 Nisan 2021 #361 @Gravax06 hocam cildinizin son durumu nedir?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #362 Ciusance dedi: @Gravax06 hocam cildinizin son durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Yanaklarım hariç gayet güzel. Yanaklarımda da kızarıklıklar var. Ciusance dedi: @Gravax06 hocam cildinizin son durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Ciusance Son düzenleme: 10 Nisan 2021
Ciusance dedi: @Gravax06 hocam cildinizin son durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Yanaklarım hariç gayet güzel. Yanaklarımda da kızarıklıklar var. Ciusance dedi: @Gravax06 hocam cildinizin son durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Ciusance
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 11 Nisan 2021 #363 2 gün önce Aknetrent kullanmaya başladım. Sanırım benzer türde ilaçlar ikisi ve yan etkileri aynı. Yalnız doktor bana 2 adet krem verdi. Şu anlık sadece kendimi uykulu hissediyorum. Bakalım ne olacak.
2 gün önce Aknetrent kullanmaya başladım. Sanırım benzer türde ilaçlar ikisi ve yan etkileri aynı. Yalnız doktor bana 2 adet krem verdi. Şu anlık sadece kendimi uykulu hissediyorum. Bakalım ne olacak.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 11 Nisan 2021 #364 Gravax06 dedi: Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Swaff Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam. Ayın 22'sine randevu aldım, büyük ihtimal Roccutane ya da Roaccutane muadili ilaç yazacak doktor.
Gravax06 dedi: Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Swaff Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam. Ayın 22'sine randevu aldım, büyük ihtimal Roccutane ya da Roaccutane muadili ilaç yazacak doktor.
gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 11 Nisan 2021 #365 Gravax06 dedi: Yanaklarım hariç gayet güzel. Yanaklarımda da kızarıklıklar var. Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Ciusance Genişletmek için tıkla... Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ?
Gravax06 dedi: Yanaklarım hariç gayet güzel. Yanaklarımda da kızarıklıklar var. Sen başlayana kadar benim tedavim bitecek. Sen ne zaman başlayacaksın ? @Ciusance Genişletmek için tıkla... Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #366 gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bende bunu merak ediyorum açıkçası, kullandıkça göreceğim.
gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bende bunu merak ediyorum açıkçası, kullandıkça göreceğim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 11 Nisan 2021 #367 gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Düzgün güneş kremi sürünce kızarıklık çıkmıyordu sanırım.
gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Düzgün güneş kremi sürünce kızarıklık çıkmıyordu sanırım.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 11 Nisan 2021 #368 gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Sivilcelerden kaynaklı oluşan kızarıklıklar tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyormuş dostum. Yamete Kudasai dedi: Düzgün güneş kremi sürünce kızarıklık çıkmıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Güneşten dolayı olan kızarıklıktan bahsetmiyor bence. (Sivilce yüzünden olandan bahsediyor olabilir.)
gearbass dedi: Tedavi olanlarda acaba yanaktaki kırmızılıklar geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Sivilcelerden kaynaklı oluşan kızarıklıklar tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyormuş dostum. Yamete Kudasai dedi: Düzgün güneş kremi sürünce kızarıklık çıkmıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Güneşten dolayı olan kızarıklıktan bahsetmiyor bence. (Sivilce yüzünden olandan bahsediyor olabilir.)
gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 11 Nisan 2021 #369 Gravax06 dedi: Sivilcelerden kaynaklı oluşan kızarıklıklar tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyormuş dostum. Güneşten dolayı olan kızarıklıktan bahsetmiyor bence. (Sivilce yüzünden olandan bahsediyor olabilir.) Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi Dosya Ekleri Screenshot_2021-04-11-14-59-28-669_com.reddit.frontpage.jpg 52,8 KB · Görüntüleme: 47
Gravax06 dedi: Sivilcelerden kaynaklı oluşan kızarıklıklar tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyormuş dostum. Güneşten dolayı olan kızarıklıktan bahsetmiyor bence. (Sivilce yüzünden olandan bahsediyor olabilir.) Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 22 Nisan 2021 #370 gearbass dedi: Buradaki gibi Genişletmek için tıkla... Tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyor. An itibariyle 5. ayımın son hapını içtim ve yarından itibaren 6. aya başlıyorum. Son düzenleme: 22 Nisan 2021
gearbass dedi: Buradaki gibi Genişletmek için tıkla... Tedavi bittikten 1-2 ay sonra geçiyor. An itibariyle 5. ayımın son hapını içtim ve yarından itibaren 6. aya başlıyorum.