OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Road 96'yı oynamıştım ve benim için farklı bir deneyim olmuştu ve az önce de Road 96: Mile 0 da indirime girdiğini gördüm, fiyatına değer mi sizce?
Road 96'yı oynamıştım ve benim için farklı bir deneyim olmuştu ve az önce de Road 96: Mile 0 da indirime girdiğini gördüm, fiyatına değer mi sizce?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 4 Mart 2024 #2 Çok da pahalı değil oynamak istiyorsan al.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 İlk oyuna göre daha dandik haberin olsun.
OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #4 Yorumlarında yazılanlara göre, ilk oyuna göre daha az detaylı ve çeşitlilik azalmış diye bir çıkarım yaptım. İlk oyunda en çok hoşuma giden şey çeşitlilikti yoksa fiyatı pek önemli değil.
Yorumlarında yazılanlara göre, ilk oyuna göre daha az detaylı ve çeşitlilik azalmış diye bir çıkarım yaptım. İlk oyunda en çok hoşuma giden şey çeşitlilikti yoksa fiyatı pek önemli değil.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 OyunHaberi dedi: ilk oyuna göre daha az detaylı ve çeşitlilik azalmış diye bir çıkarım yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru, genel olarak kötü bir oyun. Yine de merak ettiysen oynayabilirsin tabi.
OyunHaberi dedi: ilk oyuna göre daha az detaylı ve çeşitlilik azalmış diye bir çıkarım yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru, genel olarak kötü bir oyun. Yine de merak ettiysen oynayabilirsin tabi.
Erosthanes Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #6 İlk oyunu bitirdikten sonra mı açılıyor? totra_proska dedi: Evet doğru, genel olarak kötü bir oyun. Yine de merak ettiysen oynayabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla...
İlk oyunu bitirdikten sonra mı açılıyor? totra_proska dedi: Evet doğru, genel olarak kötü bir oyun. Yine de merak ettiysen oynayabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla...
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.584 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #7 Erosthanes dedi: İlk oyunu bitirdikten sonra mı açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrı satın alınabiliyor ilk oyunun prequel dediğimiz şey.
Erosthanes dedi: İlk oyunu bitirdikten sonra mı açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrı satın alınabiliyor ilk oyunun prequel dediğimiz şey.