510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 11 Ocak 2023 #1 Hakan Ayaş yamasını duydum fakat pek güvenemedim. Başka yamalar var mı?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 11 Ocak 2023 #2 Road 96 Türkçe yama nasıl yapılır? Road 96 yama önerisi Road 96 Türkçe yama var mı? Road 96 Türkçe yama güvenilir mi?
Road 96 Türkçe yama nasıl yapılır? Road 96 yama önerisi Road 96 Türkçe yama var mı? Road 96 Türkçe yama güvenilir mi?
i hate being bipolar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 Road 96 Türkçe Yama – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Aynı yamayı farklı site mi paylaşmış bilmiyorum ama ben buradan indirdim ve hiçbir sorun yaşamadım.
Road 96 Türkçe Yama – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Aynı yamayı farklı site mi paylaşmış bilmiyorum ama ben buradan indirdim ve hiçbir sorun yaşamadım.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 11 Ocak 2023 #4 i hate being bipolar dedi: Road 96 Türkçe Yama – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Aynı yamayı farklı site mi paylaşmış bilmiyorum ama ben buradan indirdim ve hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Yama kaldırılı.
i hate being bipolar dedi: Road 96 Türkçe Yama – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Aynı yamayı farklı site mi paylaşmış bilmiyorum ama ben buradan indirdim ve hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Yama kaldırılı.
i hate being bipolar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Yama içinde. İndirilenlerde kalmış bende.
road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Yama içinde. İndirilenlerde kalmış bende.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 Google yazsan çıkıyor. Orijinal ve tek çeviri bu farklı kaynaklardan indirme hepsi buradan araklamış zaten. Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com
Google yazsan çıkıyor. Orijinal ve tek çeviri bu farklı kaynaklardan indirme hepsi buradan araklamış zaten. Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com
i hate being bipolar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #7 Penetrator God dedi: Google yazsan çıkıyor. Orijinal ve tek çeviri bu farklı kaynaklardan indirme hepsi buradan araklamış zaten. Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com Genişletmek için tıkla... Zaten attığım yamayla bu yama aynı. Boşuna beğenmedim atmanıza gerek yok
Penetrator God dedi: Google yazsan çıkıyor. Orijinal ve tek çeviri bu farklı kaynaklardan indirme hepsi buradan araklamış zaten. Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com Genişletmek için tıkla... Zaten attığım yamayla bu yama aynı. Boşuna beğenmedim atmanıza gerek yok
enkebit Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 8 Çözümler 1 1 Haziran 2023 #8 güncel olarak yamayı steamdeki oyundan çalıştırabilen var mı ya ? kurdum ben ama sıfır etki.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2023 #9 enkebit dedi: güncel olarak yamayı steamdeki oyundan çalıştırabilen var mı ya ? kurdum ben ama sıfır etki. Genişletmek için tıkla... Ben kurdum yamayı iki kezde bitirdim oyunu nerde sıkıntı çıkıyor?
enkebit dedi: güncel olarak yamayı steamdeki oyundan çalıştırabilen var mı ya ? kurdum ben ama sıfır etki. Genişletmek için tıkla... Ben kurdum yamayı iki kezde bitirdim oyunu nerde sıkıntı çıkıyor?