Amirall Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Aradım biraz ama Türkçe yama bulamadım Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.472 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com
road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com
Amirall Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 nickyokaga dedi: road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com Genişletmek için tıkla... Bu çalışmıyor neden bilmiyorum.
nickyokaga dedi: road96türkçeyamafinal.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) Oyun inceleme, oyun haberleri, oyun hileleri, en yeni oyunlar, türkçe yama, sistem gereksinimleri, konsol, PC oyunları, türkçe çeviri. www.komputerdelisi.com Genişletmek için tıkla... Bu çalışmıyor neden bilmiyorum.