Unity Roadmap nasıl yapılır?

TahaDev

Hectopat
Unity'e başlayacağım roadmap (yol haritası) lazım. Plan oluşturucağım çünkü. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ve başlamadan önce falan filan bir öneriniz olursa da açığım.

Açıkçası tutorialları pek beğenmiyorum. Kodlama kısmını özellikle. Kendim yapmaya çalışınca donup kalıyorum bunun içinde bir şeyler önerirseniz mutlu olurum kaynak vs.

Ne yazıcağımı bilemedim kusura bakmayın... Sorunuz falan olursa memnuniyetle cevaplarım.

Yardımcı olacak varsa çekinmesin, bu gece componentlerle falan başlayacağım...

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Algoritma kurmada zorlanıyorsan, hackerrank gibi sitelerde algoritma yeteneğini geliştirebilirsin ama tek başına elbette yetmez. C# ve Unity'i de öğrenmelisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Algoritma kurmada zorlanıyorsan, hackerrank gibi sitelerde algoritma yeteneğini geliştirebilirsin ama tek başına elbette yetmez. C# ve Unity'i de öğrenmelisin.

Teşekkür ederim. Hemen sitelere bakacağım. Şu anlık biraz bir şeyler yapmayı deniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı