Arduino ile simülasyon ürünleri yapıyorum (istek gelirse konu açarım). Bu Robitshop sitesi sizce güvenilir mi? Daha önce alış-veriş yapanınız oldu mu aranızda? Çünkü diğer sitelere göre bu site daha ucuz. Bana bu işte bir gariplik var gibi geldi. @myswagnotusual@jxorz@UBerk@Tekila Harun@Cruslan @myswagnotusual yardım eder misiniz ?
Hocam demin Steam hesabıma yorum gelmiş. Hep @myswagnotusual etiketleyip mesaj kasıyorsun dedi. Derdim o değildi ama yanlış anlaşılmış. Neyse yinede ben steam linkimi siliyorum.
Hocam demin Steam hesabıma yorum gelmiş. Hep @myswagnotusual etiketleyip mesaj kasıyorsun dedi. Derdim o değildi ama yanlış anlaşılmış. Neyse yinede ben steam linkimi siliyorum.
Arduino ile simülasyon ürünleri yapıyorum (istek gelirse konu açarım). Bu Robitshop sitesi sizce güvenilir mi? Daha önce alış-veriş yapanınız oldu mu aranızda? Çünkü diğer sitelere göre bu site daha ucuz. Bana bu işte bir gariplik var gibi geldi. @myswagnotusual@jxorz@UBerk@Tekila Harun@Cruslan @myswagnotusual yardım eder misiniz?